Links til andre IT -og software sider

Skulle du mod alt tænkelig forventning ikke finde det du søger hos os, så har vi her samlet noget gode bud på, hvor du kan lede videre. Du vil bl.a. finde links til Tucows, der har masser af programmer samt Fileplanet, der har demoer til stort set alle spil produceret.

Danske Wikipedia om software

Hvis du kunne tænke dig at lære mere teoretisk om software/programmer, som er det du i stor stil kan hente på DLC.dk, så anbefaler vi Wikipedias artikel om emnet.

http://da.wikipedia.org/wiki/Software

Download.dk

Download.dk er en anden populær dansk side med programmer, computerspil, drivers og lignende. Download.dk er også Danmarks ældste software portal med over 10 år på bagen.

http://www.download.dk

Tucows.com

Tucows tilbyder en masse programmer til både Windows, Mac og Linux.
Så hvis du ikke kan finde, hvad du søger her på Download Central.dk, så anbefaler vi du prøver hos Tucows.

http://www.tucows.com/

Download.com

Download.com er nok den største udbyder af filer online. Det hele er på engelsk, og fordi der er så meget finder du også en del dårlige programmer iblandt deres udbud. Men når det er sagt, så har de som sagt næsten alt.

http://www.download.com/

PCgamer.com

PCgamer.com udbyder alle nye spil demoer, og har samtidig et kæmpe arkiv over gamle spil demoer. Her finder du demoer og fyldestgørende anmeldelser til alle spil.

http://www.pcgamer.com/

Zip.dk

IT-ingeniøren Simon Mikkelsens webiste med ting som guider, filer, spændende webmasterværktøjer og meget mere.

http://www.zip.dk/

IT-Artikler

En dansk side med yderst brugbare IT artikler omhandlende alt det, som man har brug for hjælp til, på sin PC og Apple produkter. Artiklerne er korte, men velskrevne og med tilhørende billeder, så alle kan være med.

http://www.it-artikler.dk/

Wintip.dk

Wintip er en side, som specielt personer med ældre PC'er vil kunne få rigtig stor glæde af. Stifteren bag har brugt rigtig mange timer på at dele gode tips og links til specielt forbedring og tips til Windows PC. Absolut et besøg værd.

http://www.wintip.dk/

Refurb.dk

Refurb er en rigtig smart side for os IT nørder. Her kan du nemlig købe nyt, brugt hardware. Refurb indkøber computere m.v. fra bl.a. det offentlige, virksomheder for derefter at rengøre det og sælge det til rabatpris til dig. Et besøg værd!

https://www.refurb.dk/