Download Gratis Programmer og Apps til Windows PC & Apple Mac OS X

SikkerhedDet er måske ikke den mest spændende sektion på DLC.dk, men gør dig selv en kæmpe tjeneste og start her. Vi har nemlig samlet software her, der beskytter dig og din computer, og dermed også alle andre stykker software, som du kan downloade fra DLC.dk, eller so...

InternetEngang var internettet forbeholdt de heldige, men i dag bruger stort set alle mennesker meget tid på internettet hver eneste dag! Derfor har vi også masser af software til brug online, som du kan finde i denne kategori. Det er eksempelvis browsere, software til kommunikation og chat, ...

MultimedieDette er et af de mest brugte kategorier på DLC.dk. Her finder du programmer, der kan bearbejde og benytte sig af forskellige typer af multimedie. Download f.eks. billedbehandlings-programmer, billedvisere, programmer til brænding af CD/DVD/Blu-ray, codecs til afspilning af forskellig...

Tweaks og tunesNår alt andet er ved at være på plads på PC'en, så er dette nok den mest spændende kategori inden for programmer på DLC.dk. For her kan du downloade programmer, der hjælper dig med, at forbedre og tilpasse din PC til netop dine behov. De mest popul&...

Underholdende softwareEn række software-titler er udviklet kun for at underholde og gøre dagen mere behagelig for dig. Vi tænker her på pauseskærme, software til hobby-brug og videnskabelige programmer. Ude til venstre kan du vælge en specifik underkategori. Du kan også kigge...

Vælg venligst en underkategori herunder:

DiverseNavnet på denne kategori er mildest talt ikke så sigende. Til gengæld kan du se frem til, at finde nogle af de mest hentede filer på DLC.dk her. Du finder de noget mere sigende underkategorier i menuen her ude til venstre for teksten. Videre bør du tjekke de downloa...

For virksomheder og til arbejdeHvis du ønsker at løfte din forretning til et nyt niveau, eller måske bare leder efter et godt, men gratis kontorprogram, så er du havnet i den rigtige sektion. I DLC.dk's Business sektion kan du se frem til, at finde software til brug indenfor områder som invester...

Til brug med Apple produkterVia denne hovedkategori kan du bevæge dig videre til specifikke underkategorier, der vedrører Apple produkter, på den ene eller anden måde. Du finder kategorierne ude i menuen til venstre. Her kan du bl.a. snævre dig ind til software til brug sammen med din Mac comp...

Vælg venligst en underkategori herunder:

Programmer på DLC.dk

Her finder du vores sektion med alverdens programmer. Her kan du finde en masse gode bud på, hvilket program, du skal downloade, og vi gøre vores bedste på at guide dig igennem, hvilket program der er mest relevant for dig. Det gør vi ved at give dig de bedste anmeldelser, hvor vi forholder os objektivt til programmet, så du kan få en ærlig bedømmelse af, hvordan programmet fungerer. På den måde får du det bedste grundlag for at vurdere, hvilket program du skal downloade.

Vi har opdelt programmerne i kategorier, så du lettere kan finde rundt i, hvad du søger efter. Dette skulle gerne gøre processen nemmere for dig, da vi har utrolig mange anmeldelser og programmer, som du kan blive klogere på.

Vi har både anmeldelser og beskrivelser af ældre programmer, da vi mener, at disse stadig kan have relevans for nogle brugere. Men vi gør også en dyd ud af hurtigt at komme anmeldelser om nyere programmer, så du lynhurtigt kan finde ud af, hvorvidt det nye er noget for dig.

 

Sikkerhed

I denne kategori af programmer finder du mange gode løsninger på, hvordan du kan gøre din computer med sikker. Her har vi eksempelvis en beskrivelse af det meget populære antivirusprogram AVG Free, men vi har også nogle nye antivirusprogrammer som AdwCleaner, så du kan få et indblik i noget det der sker på dette område.

Vi har selvfølgelig meget andet end antivirusprogrammer i denne kategori. Du kan også finde gode bud på eksempelvis programmer til backup, kryptering og overvågning. Alt hvad der hører under sikkerhed finder du i denne kategori.

 

Internet

I denne kategori finder du en masse software, som du kan bruge online. Det kan eksempelvis være software, der gør det muligt for dig at kommunikere og chatte. I denne kategori kan du finde programmer som Skype, hvor vi har lavet en fyldestgørende anmeldelse af dens funktioner. Generelt har vi mange spændende kategorier i denne sektion af vores programmer, da internettet er så stort et omdrejningspunkt den dag i dag.

 

Multimedie

Denne sektion er en af de mest besøgte på DLC.dk. Det er også en af de mere kreative, da du kan finde en masse programmer til at arbejde med diverse filer. Der er eksempelvis en anmeldelse af Adobe Photoshop, der er det verdensanerkendte billedredigeringsprogram. Vi har dog også en masse anmeldelser af programmer, der er lavet til at arbejde med lydfiler.

Denne sektion er derfor ikke kun for én type af menneske, da der er en bred vifte af programmer. Der vil være programmer til alle typer af hobbyer.

 

Tweaks og tunes

Når først du har fået din computer til at virke helt optimalt, så bliver denne sektion lige noget for dig. Her kan du nemlig finde programmer, der giver dig mulighed for at modificere på din computer, så den bliver lige præcis, som du gerne vil have den. Der er det mest downloadede program, CCEnchancer, der gør det muligt for din computer at understøtte en masse nye filer. Det er blot ét af de mange programmer, der findes i denne sektion.

 

Underholdende software

Trænger du til underholdning? Så findes der altid noget at gå i gang med i ’Underholdende software’. Her har vi samlet programmer til hobby og fritid, sjove animationer, videnskab og andre. Der er blandt andet Qamar Athan til dem med en religiøs overbevisning, der kan hjælpe dig med at huske de 5 bønner, og den hjælper dig med at finde den rigtige placering.

Der findes mange andre programmer, der kan give dig inspiration til f.eks. matematiske udregninger eller til at finde rundt i verden. Der er noget for en hver smag.

 

Diverse

Her finder du en masse blandet, men du kan i den her sektion finde nogle af de programmer, der er de absolut mest downloadede på DLC.dk. Under ’Drivers’ finder du Asus Drivers, som er det mest downloadede program i den kategori. Det er altid smart at holde styr på dine drivers, så programmet er super relevant at have på sin computer.

Men du kan også finde programmer til spiloptimering, genskabelse af data eller programmering. Det er alle meget spændende emner, som du kan få stor gavn i fremtiden.

 

For virksomheder og til arbejde

Hvis din virksomhed skal kører som smurt, så er der mange programmer i denne kategori, som du kan få stor gavn af. Du finder en masse inspiration til, hvordan du kan få din virksomhed helt til tops ved hjælp af nogle enkle programmer, som gør det hele lettere at finde rundt i, og du får mere overskud.

Det kan være svært at holde styr på et regnskab i en organisation, og derfor har vi selvfølgelig samlet de bedste programmer med netop dette formål. Det mest downloade program i denne kategori er Microsoft Office Exel Viewer. Dette program gør det utrolig overskueligt for dig at huske, hvilke regninger, der skal betales, hvor stor indkomsten er, og hvilke lønninger der skal udbetales.  

 

Til brug med Apple produkter

Der er rigtig mange, der på verdensplan er ejere af Apple-produkter, hvilket gør denne kategori meget brugbar for mange. Du kan finde mange forskellige programmer, der er brugbare på forskellige enheder, da vi har delt denne sektion op i f.eks. iPads, iPhones og Macs. Du kan derfor let finde et program, der er lavet til den specifikke enhed.

Det nyeste program til iPads er SnowFox DVD to iPad Converter, Hvor du let kan konvertere dine filer, så de matcher din iPad. Det kan lyde som en bagatel, men det kan hjælpe dig i mange situationer, da der stadig findes mange situationer, der ikke passer til Apples produkter.

 

Programmer til en hver smag

Generelt har vi på DLC.dk forsøgt at ramme en bred gruppe af mennesker, så der altid er noget for enhver. Der er mange tekniske programmer, der går lige i hjertet på enhver IT-ekspert, men der er også mange programmer, der er til brugeren, der f.eks. bare søger noget underholdning.

Der er derfor ikke personer, der ikke kan finde noget spændende for netop dem på DLC.dk. Vi har forsøgt at gøre det lettere for dig at finde det, som du mangler, ved at opdele vores programmer i kategorier, som er beskrevet ovenfor.