Download Apowersoft Background Eraser gratis herunder

Download Apowersofts Background Eraser gratis demo her

Hvis du længe har været træt af, at nogle af dine flotte portrætfotos og selfies er blevet foto bombet af en grim baggrund, så har vi fundet dig en løsning. Svaret er Background Eraser, som nemt og hurtigt hjælper dig med at fjerne baggrunden på dine billeder, komme med idéer til nye baggrunde, du kan sætte ind i stedet for, eller hjælpe dig med at gøre dine billeder endnu flottere. 


 


Om firmaet bag: Apowersoft


På vores hjemmeside har vi anmeldt en del Apowersoft produkter efterhånden. Deres værktøjer fokuserer på at forøge folks digitale effektivitet, ved at skære ned på tid, og derved forøge den generelle produktivitet. 


Firmaet startede i år 2008 og deres digitale software produkter er efterfølgende blevet brugt af mere end 30 millioner brugere fra hele verden, og på mange forskellige enheder. 


Deres produkter strækker sig fra video redigeringsværktøjer, baggrunds fjernere, mirror programmer, som gør det muligt at forstørre hvad du laver på din ene skærm til en større skærm, og mange andre programmer. Brug programmet på dansk


Programmet understøtter et væld af forskellige sprog. Et af disse er dansk - hvilket gør programmet yderligere brugervenligt, for dem som helst vil have deres produkter på dansk.


Det betyder også, at du ikke vil ende med at komme ud for, at du sidder fast i programmet og ikke ved hvordan du skal bevæge dig frem, på grund af en sprogbarriere. 


Og hvis du foretrækker engelsk, eller et af de andre understøttede sprog, så er det ganske enkelt at ændre sproget frem og tilbage.


 


Fjern mange baggrunde på én gang med pro version


Med den gratis version, vi henviser til på vores hjemmeside her, får du mulighed for at prøveredigere et par billeder. Hvis du køber den fulde version, har du i stedet mulighed for at redigere så mange billeder, du ønsker. Derudover kan du også tage en hel bunke fotos og fjerne baggrunden fra dem alle sammen på én gang med deres grupperings værktøj. 


 


Kunstig Intelligens hjælper dig - men du kan stadig tage føringen


Programmet bruger kunstig intelligens til at forstå præcis hvad der er på dine billeder, og derigennem kan den med overraskende præcision markere personen på billedet, og derefter lægge et transparent filter over baggrunden, så du kan gøre med billedet lige hvad du vil. Vælg lige den baggrund, du ønsker


Ud over den transparente baggrund, som er standarden, så kan du også vælge at indsætte et hav af farve-baggrunde, så personerne i forgrunden virkeligt popper frem. Apowersoft har også implementeret et bibliotek med en masse interessante baggrunde, du kan gøre brug af. 


Biblioteket er opdelt i navngivne kategorier, så du blandt andet kan indsætte dig selv i et sommer betonet hav paradis med hvidt sand, palmer og krystalklart vand. 


Du kan også vælge graffitivægge, arkitektur, eller særlige begivenheder, såsom fødselsdagsfester og meget andet.


Baggrunden er statisk, men du kan flytte portrætfotoet rundt og forstørre eller formindske det, som du har lyst, så det ser mest realistisk ud i forhold til baggrunden. 


 


Mere end ‘blot’ et program, der fjerner dine baggrunde


Som om det ikke var nok, at programmet af sig selv fjerner din baggrund, så kan du også bruge softwaren til at redigere i de billeder, du tager. Du kan blandt andet ændre lysstyrke og eksponering på billedet, efter at du har redigeret billedet og har indsat din nye baggrund. 


Du kan også beskære billedet, så du kun får det med, som du ønsker - hvilket blandt andet kan være relevant hvis du overvejer et nyt profilbillede. Mulighed for mere detaljeret hjælp fra Apowersoft, hvis det er nødvendigt


Skulle du, af den ene eller anden grund, ende ud i problemer mens du bruger programmet, så du ikke kan fortsætte, så er der også hjælp at hente på deres hjemmeside. De har en support, som du kan tilgå for at få hjælp til dine produkter. 


Og hvis du synes programmet er svært at finde rundt i og finde ud af (hvilket vi tvivler stærkt på er tilfældet), så kan du også læse deres officielle guide, som forklarer hvordan programmet fungerer helt konkret. 


 


Begrænsninger i demo versionen og hvad du får ved køb af programmet


Demo versioner har altid begrænsninger, da de er lavet for at du kan prøve produktet, inden du køber det. I demo versionen er det muligt for dig at importere et par billeder, som du herefter kan fjerne baggrunden på, automatisk eller manuelt. Du kan også kigge igennem baggrunds biblioteket og se om der er noget, der falder i din smag, samt gøre brug af redigeringsværktøjerne. 


I pro versionen vælger du enten et bestemt antal billeder, du gerne vil kunne redigere (20, 50, 300, eller 1000), eller stifter et abonnement, som giver dig et uendeligt antal af redigeringer hver måned. Hvilken version du vælger, afhænger selvfølgeligt af hvor ofte du skal bruge produktet. Flere hjælpsomme programmer fra Apowersoft


Hvis du bliver imponeret over dette program fra Apowersoft, så kan du også være interesseret i nogle af deres andre produkter. Vi kan anbefale et par af deres programmer, blandt andet Video Converter Studio, som gør det muligt at tilføje undertekster til dine videoer, samt at konvertere og ændre i dine videoformater. 


Desktop Screen Recorder Pro lader dig optage dit skrivebord, eller generelt hvad du kan se på din PC skærm. Den optager også med lyd - og du er i stand til at vælge hvilken kvalitet, den skal optage i, og bagefter kan du konvertere optagelserne til forskellige formater, blandt andet AVI, MP4, 3GP og MPEG, med mere. 


Hvis du ikke har brug for videooptagelser af din skærm, men blot skærmbilleder, så bør du installere Screen Capture Pro. Du vælger selv hvor meget af skærmen, du ønsker at tage et billede af og du kan også sætte timere, så programmet automatisk tager billeder på et forudbestemt tidspunkt. Ligesom deres andre programmer, er dette program også overskueligt og brugervenligt. 


 


Konklusion


Apowersofts Background Eraser er et simpelt program, som alligevel formår at levere et flot resultat. Den kunstige intelligens er programmeret helt korrekt; vi fik i hvert fald nogle rigtigt flotte billeder efter, at vi havde brugt programmet et par gange.

Apowersoft Background Eraser - Video

Apowersoft Background Eraser - Screenshots

Screenshot af Apowersoft Background EraserScreenshot af Apowersoft Background Eraser
Screenshot af Apowersoft Background EraserScreenshot af Apowersoft Background Eraser

Muligheder for download af Apowersoft Background Eraser - Danske servere

Download Apowersoft Background Eraser her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om Apowersoft Background Eraser

 • Licens:
  Demo
 • Størrelse:
  60 MB
 • Version:
  2.3.3
 • Tilføjet:
  17/09-2021
 • Sidst opdateret:
  15/10-2021
 • Kritikers vurdering:
  100/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows, MacOS, iOS, Android
 • Producent:
  Apowersoft
5 0 6296
0
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering

Apowersoft Ltd.

Aftale om slutbrugerlicens (EULA)

LÆS VENLIGST DENNE SOFTWARELICENSAFTALE ("LICENSAFTALE") OMHYGGELIGT, FØR DU ANVENDER SOFTWAREN. VED AT ANVENDE SOFTWAREN ACCEPTERER DU AT BLIVE BUNDET AF VILKÅRENE I DENNE LICENSAFTALE. HVIS DU TILGÅR SOFTWAREN ELEKTRONISK, TILKENDEGIVER DU DIN ACCEPT AF DENNE AFTALE OG DIN ACCEPT AF AT VÆRE BUNDET AF VILKÅRENE I DENNE LICENSAFTALE VED, AT DU KLIKKER PÅ KNAPPEN "ENIG/ACCEPTER". HVIS DU IKKE ACCEPTERER VIKLÅRENE I DENNE LICENSAFTALE, SKAL DU IKKE BRUGE SOFTWAREN OG (HVIS DET ER RELEVANT) RETURNERE APOWERSOFT SOFTWAREN TIL DET STED, HVOR DU HAR FÅET DEN MED HENBLIK PÅ REFUSION ELLER, HVIS SOFTWAREN BLEV TILGÅET ELEKTRONISK, SKAL DU KLIKKE "UENIG/AFVIS".

BEMÆRK: HVIS DU IKKE HAR EN GYLDIG LICENS TIL SOFTWAREN, ER DU IKKE AUTORISERET TIL AT INSTALLERE, KOPIERE ELLER PÅ ANDEN VIS BRUGE SOFTWAREN, MEDMINDRE DET ER NØDVENDIGT FOR DIN FORSØGSPERIODE.

1. Immaterielle rettigheder

Dette Apowersoft softwareprogram (herefter: "Softwaren") og de ledsagende skriftlige materialer er ophavsretligt beskyttet og er proprietære produkter fra Apowersoft Ltd. ("Apowersoft"). Softwaren er også beskyttet af United States Copyright Law og internationale traktatbestemmelser. Varemærker skal anvendes i overensstemmelse med accepteret varemærkepraksis, herunder identifikation af varemærkeindehaverens navn. Varemærker kan kun bruges til at identificere trykt materialer, der er produceret af Softwaren. En sådan brug af et varemærke giver dig ikke nogen ejendomsret til dette. Bortset fra de situationer, der er nævnt ovenfor, giver denne aftale dig ingen intellektuelle ejendomsrettigheder til Softwaren.

2. Generel licensanvendelse og begrænsninger

Denne licens giver dig mulighed for at installere og bruge en kopi af Softwaren på en enkelt computer ad gangen. Licens tillader ikke, at softwaren bruges på mere end en computer ad gangen, og du må ikke give adgang til Softwaren på et netværk, hvor Softwaren kan anvendes på flere computere samtidig. Du kan dog lave en kopi af Softwaren i maskinlæsbar form til backupformål, forudsat at backuppen indeholder alle ophavsretlige eller andre proprietære meddelelser som den originale.

Deling af softwaren med andre eller at give andre adgang til at se indholdet af denne software udgør også brud på licensaftalen. Du må ikke bruge Softwaren til kommercielle formål eller give det til flere brugere, medmindre du har en kommerciel/flerbruger licens.

3. Overførsel

Du må ikke udleje, lease, låne, omfordele eller give Softwaren i underlicens. Du kan dog foretage en engangs permanent overførsel af alle dine licensrettigheder til Softwaren (i sin oprindelige form som leveret af Apowersoft) til en anden part, forudsat at: (a) overførslen skal indeholde hele Softwaren, omfattnde alle komponenter, originale medier og licensaftalen, (b) du må ikke gemme kopier af Softwaren på computer eller anden lagerenhed/-medie, (c) den part, der modtager softwaren, har accepteret vilkårene og betingelserne for denne licensaftale, og (d) denne Software er NFR, må du ikke udleje, lease, låne, omfordele, give i underlicens eller overføre Software, der er blevet ændret eller erstattet i henhold til afsnit 2 ovenfor.

NFR (ikke til videresalg) Kopier: Uanset andre afsnit i denne licensaftale må den software, der er mærket eller på anden måde givet til dig som led i salgsfremmende aktiviteter, kun bruges til demonstrationer, afprøvning og evaluering, og den må ikke videresælges eller overføres.

4. Opsigelse

Denne licensaftale er gældende indtil opsigelse. Dine rettigheder i henhold til denne licensaftale ophører automatisk uden varsel fra Apowersoft, hvis du undlader at overholde vilkårene i denne licensaftale. Ved opsigelsen af denne licens skal enhver brug af Softwaren ophøre, og alle kopier af Softwaren (fuldstændige eller delvise) fjernes.

5. Ansvarsfraskrivelse for garantier

DU ANERKENDER UDTRYKKELIGT OG ER ENIG I, AT BRUGEN AF SOFTWAREN ER FOR DIN EGEN RISIKO, OG AT RISIKOEN FOR TILFREDSSTILLENDE KVALITET, YDELSE, NØJAGTIGHED OG INDSATS PÅHVILER DIG. BORTSET FRA DEN BEGRÆNSEDE GARANTI FOR MEDIER, DER ER FASTSAT OVENFOR OG MED DE MAKSIMALE BEGRÆNSNINGER, DER ER TILLADT I HENHOLD TIL GÆLDENDE LOVGIVNING, LEVERES SOFTWAREN "SOM DEN ER", MED ALLE FEJL OG UDEN NOGEN FORM FOR GARANTI, OG APOWERSOFT OG APOWERSOFTS LICENSGIVERE (SAMLET SET KALDT "APOWERSOFT" MED HENBLIK PÅ AFSNIT 6 OG 7) FRASKRIVER SIG ALLE GARANTIER OG BETINGELSER MED HENSYN TIL SOFTWAREN, UDTRYKKELIGT, UNDERFORSTÅET ELLER FASTSAT I LOVGIVNINGEN, HERUNDER, MEN IKKE BEGRÆNSET TIL DE UNDERFORSTÅEDE GARANTIER OG/ELLER BETINGELSER FOR SALGBARHED, TILFREDSSTILLENDE KVALITET , EGNETHED TIL BESTEMTE FORMÅL, NØJAGTIGHED, MULGHED FOR STILLE NYDELSE BRUG OG IKKE-KRÆNKELSE AF TREDJEPARTSRETTIGHEDER. APOWERSOFT GARANTERER IKKE FOR DIN TILFREDSHED MED SOFTWAREN, AT FUNKTIONERNE I SOFTWAREN LEVER OP TIL DIN KRAV, AT ANVENDELSEN AF SOFTWAREN KAN SKE UAFBRUDT OG FEJLFRI, ELLER AT DEFEKTER I SOFTWAREN BLIVER RETTET. INGEN MUNDLIGE ELLER SKRIFTLIGE OPLYSNINGER ELLER RÅD, DER ER AFGIVET AF APOWERSOFT ELLER EN AF APOWERSOFT GODKENDT REPRÆSENTANT, SKAL FORSTÅS SOM EN GARANTI. HVIS SOFTWAREN VISER SIG AT VÆRE DEFEKT, PÅHVILER ALLE OMKOSTNINGER FORBUNDET MED NØDVENDIG SERVICE, REPARATIONER ELLER RETTELSER DIG. VISSE JURISDIKTIONER TILLADER IKKE udelukkelse af IMPLICIETTE GARANTIER ELLER BEGRÆNSNINGER AF FORBRUGERES RETTIGHEDER, SÅ OVENSTÅENDE OG BEGRÆNSNINGER KAN MULIGVIS IKKE GÆLDE FOR DIT VEDKOMMENDE.

6. Ansvarsbegrænsning af ansvar

I DET OMFANG, DET IKKE ER FORBUDT VED LOV, ER APOWERSOFT UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ANSVARLIG FOR PERSONSKADER ELLER HÆNDELIGE, SÆRLIGE, INDIREKTE ELLER FØLGESKADER OVERHOVEDET, HERUNDER – UDEN BEGRÆNSNINGER TAB AF FORTJENESTE, TAB AF DATA, FORRETNINGSFORSTYRRELSER ELLER ANDRE KOMMERSIELLE SKADER ELLER TAB, SOM UDSPRINGER AF ELLER ER RELATERET TIL DIN BRUG ELLER MANGLENDE EVNE TIL AT ANVENDE SOFTWAREN, UANSET ANSVARSGRUNDLAGET (KONTRAKT, TORT ELLER ANDET) OGSÅ SELV OM APOWERSOFT ER BLEVET OPLYST OM MULIGHEDEN FOR SÅDANNE SKADER. NOGLE LOVGIVNINGER TILLADER IKKE BEGRÆNSNING AF ANSVAR FOR PERSONSKADE, ELLER HÆNDELIGE ELLER FØLGESKADER, SÅ DENNE BEGRÆNSNING KAN MULIGVIS IKKE FINDE ANVENDELSE PÅ DIG. De ovennævnte begrænsninger gælder også, selv om ovennævnte retsmiddel ikke kan leve op til det oprindelige formål.

7. Diverse:

A. Hvis du har erhvervet softwaren i USA, er denne EULA (Slutbrugerlicensaftale) reguleret af De Forenede Staters lovgivning. Hvis dette produkt blev erhvervet uden for USA, finder lokale lovgivning anvendelse.

B. Apowersoft giver dig ikke tilladelse til at anvende Softwaren til at gøre noget, der er i strid med lokal lovgivning. Hvis du anvender Softwaren til at udføre ulovlige aktivitet, er det efterfølgende resultat dit eget ansvar. Hvis du er uenig heri, skal du ikke installere eller anvende Softwaren.

C. Hvis nogen bestemmelse i denne licensaftale er ulovlig, ugyldig eller af en eller anden grund ikke-håndhævelig, skal bestemmelserne i denne aftale fortsat gælde i fuldt omfang, og en sådan fravigelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af de resterende bestemmelser. Denne aftale er den fuldstændige erklæring om aftalen og erstatter ethvert forslag eller forudgående kommunikation mellem os vedrørende emnet for denne aftale.

D. SPROG - Den originale engelske version af vilkårene kan være blevet oversat til andre sprog.

E. Hvis du har spørgsmål vedrørende denne aftale, bedes du kontakte Apowersoft via biz@apowersoft.com.

Afinstallering af Apowersoft Background Eraser

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere Apowersoft Background Eraser fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find Apowersoft Background Eraser, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle Apowersoft Background Eraser være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.