Download BitDefender AntiVirus Plus gratis herunder

Download og prøv BitDefender AntiVirus Plus her

Computeren er blevet til en uundværlig maskine i vores hverdag. Det er praktisk talt umuligt at få meget gjort uden en ved hånden. Vi bruger dem til opgaver på jobbet, skolearbejde lige fra børnehaveklassen og op igen universitet. Samtidig bruger vi dem til underholdning: vi læser aviser på nettet, spiller computerspil af enhver art og til at shoppe efter ting, vi egentligt ikke har brug for på Amazon og Wish.Brød samfundet sammen i dag, ville computeren nok være en af de ting, vi ville have sværest ved at klare os med uden. Med dette i tankerne er det derfor også utroligt vigtigt, at vi gør alt for at beskytte vores system. Der findes mange trusler i den digitale verden, der kan få din fysiske til at ramle sammen. Men med BitDefender AntiVirus Plus ved hånden kan du være tryg.


Scan dit system på et hav af forskellige måder


BitDefender AntiVirus Plus supplerer dig med mange forskellige måder, hvorpå du kan scanne dit system for skadelige ting. Den første scanning på dit system med BitDefender AntiVirus Plus vil altid være en langsom en af slagsen. Det skyldes at programmet skal lære dit system at kende. Når den først har skabt sin egen database over den generelle tilstand vil fremtidige scans køre mere glat.


Den første og mest basale scanningsfunktion er den traditionelle quick scan. Quick scan scanner overfladen af dit system for at finde umiddelbare sikkerhedshuller etc. Den går dog ikke i dybden, men det er den hurtigste vej gennem en scanning. Så har man travlt eller bare lige vil scanne sit system hurtigt, er dette det gode valg.Udover dette har du det systemscanningen. Systemscanningen går enhver fil på dit system gennem for trusler. På den måde sørger du for at komme rundt i alle hjørner. De mest skadelige virusser gemmer sig nemlig de steder, hvor man ikke forventer at finde dem. Men det kan BitDefender let som en leg.


Udover de generelle scanningsmetoder kører BitDefender AntiVirus Plus også med en realtime scanner i baggrunden. Bare rolig, det tærer ikke hårdt på dit system. Real time scanneren sørger for at scanne alle de ting, du i det nuværende øjeblik bruger. Dette er en del af programmets “advanced threat defense”. Det vil sige, at hvis der for eksempel er et ransomware attack gemt i en fil, der venter på at springe ud, bliver den stoppet med det samme.  Så har du en række important files på dit system, behøver du ikke bekymre dig om dem.


VPN i topklasse


Udover de klassiske scanningsmetoder tilbyder BitDefender AntiVirus Plus dig også nogle andre meget handy features, som kan hjælpe dig med at holde dig sikker.


Dette er blandt andet programmets lækre VPN-tjeneste. Hvad er en VPN? En VPN er i bund og grund et værktøj, man bruger til at maskere sin internetforbindelse. Det betyder at folk udefra ikke bare lige sådan kan se, hvad det er du præcist bruger internettet til. Det er rart, hvis man vil holde sin adfærd på nettet privat.Mange af os husker nok dengang for et par år siden, hvor advokatfirmaet OPUS gik ind, fik fat i vores informationer fra vores internetudbydere, truede os med bøder, hvis vi ikke betalte dem en sum penge. Med en VPN kan de slet ikke få adgang til denne information, da de går igennem en privat server.


Derfor kan en VPN altså være et uhyre vigtigt værktøj for dig, der gerne fortsat vil undgå folk, der snuser rundt i dine data. BitDefender VPN er her din løsning.


Ekstra sikkerhed til privatlivet


Hvis der er noget, vi godt vil beskytte, er det vores privatliv. Du vil naturligvis ikke have at en fremmede trådte uanmeldt ind i dit hjem, og kiggede på alle de ting, du mener er private. Dette er desværre hvad der foregår på internettet hver dag. Dine informationer stjæles og sælges til folk. Har du nogensinde undret dig over alle de spam-mails, du får? Eller alle de trælse telefonsælgere, der ringer dig op med i maden? That’s why.


BitDefender AntiVirus Plus tilbyder dig dog en række smarte funktioner, der begrænser dette. Det er blandt andet en stærk password manager, der gemmer og beskytter dine kodeord fra andre. Det gør det nemt for dig at logge ind på dine yndlingssider, men også svært for andre at få fat i dem.Der er også den generelle BitDefender Internet Security, som du kan prøve gratis her også. Her får du network protection i højeste klasse.


Er du typen, der ofte shopper online kan du også få adgang til BitDefender  Safepay funktionen. Den beskytter automatisk dine kreditkortoplysninger fra fremmede, så du kan shoppe i ro og fred. Det gør det også nemmere og mere sikkert at styre din online banking.


Du kan også gøre brug af programmets file shredder. Det bruger du til at slette filer permanent uden spor folk kan finde. Når man normalt sletter en fil, så er den egentligt ikke væk, og kan gendannes hvis folk ønsker det. Men hvis der er noget følsomt på dit system, der bare skal væk for evigt, så er det her svaret.


Til jer som forældre


Hvis du har børn, er chancen for at de også bruger en computer stor. Børn har ikke det samme koncept eller den samme forståelse for de farlige ting, der lurer på nettet, som man godt kunne ønske de havde.


De fleste børn ender derfor med uden hensigt at snige en virus ind på dit system, eller besøge sider de ikke skal. Og måske lusker de sig ud om natten for at spille, når I sover.BitDefender AntiVirus Plus giver dig dog nogle parental controls, der kan være behjælpelige her. På den måde kan du regulere, hvad dine børn foretager sig på computeren. Så kan du med ro i sindet lade dem surfe rundt og have det sjovt samtidig med de også holder sig sikre.


Til dig der ikke vil løbe om hjørner med sikkerheden


BitDefender AntiVirus Plus bliver brugt af over 500 millioner mennesker verden over. Det er ikke helt et tilfælde. Med BitDefender AntiVirus Plus får du beskyttelse på alle fronter, der gør du kan surfe rundt på internettet og bruge din computer uden frygt i sindet.


Er du typen som så mange andre, der ikke vil løbe om hjørner med sikkerhed, så er BitDefender AntiVirus Plus et naturligt valg for dig.


Unikke og effektive værktøjer til beskyttelse


Noget af det unikke ved BitDefender AntiVirus Plus er de mange værktøjer, du får stillet til rådighed, og samtidig også hvor effektivt de fungerer. Mange antivirusprogrammet klarer naturligvis jobbet, men BitDefender AntiVirus Plus tager det til et helt andet niveau.


Det er for eksempel de færreste antivirusprogrammer, der inkluderer en VPN-service. Og det er heller ikke mange antivirusprogrammer, der giver dig muligheden for file encryption og en file shredder. Det er værd at have i tankerne, når man skal vælge et antivirusprogram.


Lækkert og simpelt design, der tager dig ved hånden


BitDefender AntiVirus Plus har gjort sig nogle gode tanker, når det gælder at designe en god brugerflade. Antivirusprogrammer kan godt for mange virke komplicerede og uoverskuelige, men her er det den helt modsatte fortælling.


Så snart du åbner programmet for første gange, bliver du taget på en lille og hurtig tur, der guider dig igennem de vigtigste funktioner. Alle de andre funktioner har et lille blåt spørgsmålstegn ved siden af navnet. Trækker man musen over det, får du en lille dialogboks, der fortæller dig, hvad det egentligt er, de gør. På den måde burde du ikke blive i tvivl om, hvordan programmet bruges.Stilmæssigt er de forskellige funktioner og beskyttelsesområder fint indordnet i forskellige sektioner. Dem er der fire af, og navigerer man derind finder man alt, der er relevant for det område.


Naturligvis tilbydes der også support, hvis man alligevel skulle komme i tvivl om noget, og derinde er de så rare. De svarer på alle spørgsmål med et åbent og friskt sind. Deres hovedprioritet er trods alt, du er tryg ved programmet, og nyder at bruge det.


Alternativ Software


BitDefender AntiVirus Plus er blot ét af mange BitDefender products. Derfor kan det også anbefales at man prøver BitDefender Total Security. Her får man hele pakken som BitDefender AntiVirus Plus og Internet Security kan tilbyde. Programmet kan prøves gratis her.


Konklusion


BitDefender AntiVirus Plus er et de bedste antivirusprogrammer, du kan anskaffe dig selv. Når det kalder antivirus protection, så er BitDefender AntiVirus Plus et produkt, som du bliver nødt til at prøve. De mange værktøjer, der stilles til din rådighed vil give dig en let og sikker oplevelse med dit system. Det kan uden tvivl anbefales.

BitDefender AntiVirus Plus - Screenshots

Screenshot af BitDefender AntiVirus PlusScreenshot af BitDefender AntiVirus Plus
Screenshot af BitDefender AntiVirus PlusScreenshot af BitDefender AntiVirus Plus

Muligheder for download af BitDefender AntiVirus Plus - Danske servere

Download BitDefender AntiVirus Plus her (gratis og kontrolleret for virus)

Detaljeret information om BitDefender AntiVirus Plus

 • Licens:
  Trialware
 • Størrelse:
  26 MB
 • Version:
  2019
 • Tilføjet:
  06/04-2007
 • Sidst opdateret:
  10/05-2019
 • Kritikers vurdering:
  80/100 points
 • Understøtter officielt OS:
  Windows
 • Producent:
  BitDefender
4 0 999 BitDefender AntiVirus Plus
195
Slutbruger Licensaftale (EULA)    |    Afinstallering
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BITDEFENDER ANTIVIRUS PLUS

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BITDEFENDER and its affiliates (“BITDEFENDER”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BITDEFENDER or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BITDEFENDER, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BITDEFENDER Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BITDEFENDER SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BITDEFENDER SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BITDEFENDER Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BITDEFENDER hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BITDEFENDER, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BITDEFENDER's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BITDEFENDER retains all right, title and interest in and to the BITDEFENDER Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BITDEFENDER Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BITDEFENDER Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BITDEFENDER. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BITDEFENDER.

2 THIRD PARTY SERVICES
BITDEFENDER Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BITDEFENDER Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BITDEFENDER Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BITDEFENDER Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BITDEFENDER Services, without the express prior written consent of BITDEFENDER or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BITDEFENDER Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BITDEFENDER Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BITDEFENDER Services or this EULA, use or install the BITDEFENDER Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BITDEFENDER Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BITDEFENDER may offer you a separate site license agreement to make the BITDEFENDER Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BITDEFENDER Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BITDEFENDER Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BITDEFENDER Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BITDEFENDER Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BITDEFENDER Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BITDEFENDER Services may include measures to control access to the BITDEFENDER Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BITDEFENDER Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BITDEFENDER Services will not function properly.
The BITDEFENDER Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BITDEFENDER Services, and to the extent that your contributions through use of the BITDEFENDER Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BITDEFENDER an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BITDEFENDER's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BITDEFENDER Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BITDEFENDER, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BITDEFENDER Services may require an internet connection to access the BITDEFENDER Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BITDEFENDER Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BITDEFENDER Services. By using the BITDEFENDER Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BITDEFENDER Services or certain features of the BITDEFENDER Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BITDEFENDER respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BITDEFENDER's privacy policy as amended from time to time is available at www.bitdefender.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BITDEFENDER’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BITDEFENDER collects and uses personal and non-personal information in relation to BITDEFENDER's products and services. By installing, accessing or using the BITDEFENDER Services you explicitly agree with the terms and conditions of BITDEFENDER’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BITDEFENDER may license to you certain virtual goods to be used within BITDEFENDER Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BITDEFENDER is not a party to the transaction.
BITDEFENDER may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BITDEFENDER shall have no liability to you or any third party in the event that BITDEFENDER exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BITDEFENDER IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BITDEFENDER warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BITDEFENDER agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BITDEFENDER. If the Software is no longer available, BITDEFENDER retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BITDEFENDER and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BITDEFENDER address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BITDEFENDER SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BITDEFENDER SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BITDEFENDER SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BITDEFENDER SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BITDEFENDER, BITDEFENDER’S AFFILIATES, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BITDEFENDER SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BITDEFENDER, BITDEFENDER’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BITDEFENDER’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BITDEFENDER’S, BITDEFENDER’S AFFILIATES’, BITDEFENDER’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BITDEFENDER SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BITDEFENDER Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BITDEFENDER will be irreparably damaged, and therefore you agree that BITDEFENDER shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BITDEFENDER means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BITDEFENDER for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BITDEFENDER, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BITDEFENDER Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BITDEFENDER reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BITDEFENDER’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BITDEFENDER Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BITDEFENDER's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BITDEFENDER ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bitdefender.com.

Afinstallering af BitDefender AntiVirus Plus

Hvis du på et tidspunkt skulle ønske at afinstallere BitDefender AntiVirus Plus fra din computer igen, så kan du her se, hvordan du kan gøre dette:
 1. Åben kontrolpanelet i Windows
 2. Vælg “Tilføj/Fjern programmer”
 3. Find BitDefender AntiVirus Plus, markér det og vælg “Afinstaller”
 4. Følg nu processen
Skulle BitDefender AntiVirus Plus være blevet beskadiget og svært at fjerne manuelt, så kan vi anbefale dig at finde hjælp til afinstallering her.