3 gode hjemmesider til at gøre klar til den lille ny

Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, hvordan man skal håndtere det at have fået en baby, hvis det er det første barn. Vi har dog heldigvis den mulighed i dag, at vi nemt kan slå tingene op på internettet, hvis der er noget, vi er i tvivl om. Der findes blogs, hvor du kan læse personlige beretninger og få gode råd om det, at være nybagte forældre. Derudover findes der også et hav af hjemmesider, hvor man kan finde guides til det forskellige udstyr og hvordan man skal tackle det, at have fået en lille baby. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi derfor håndplukket 3 gode hjemmesider, der gør dig klar til en lille ny.


Pegebogen.dk


Hos Pegebogen.dk finder du en masse guidende artikler om alt lige fra legetøj til barnet, vikler, barnevogne, stofbleer, osv. Artiklerne går i detaljer med hver enkelt ting, du skal vide i forhold til udstyr til den lille ny.


Min-mave.dk


Min-mave.dk er hjemmesiden for dig, der enten er gravid eller lige har fået en baby. Her finder du bl.a. et debatforum, hvor du kan kommentere på et givet emne, lade dig inspirere af andres gode råd eller selv skrive et debatindlæg, som vedrører noget om graviditet, udstyr til baby eller forældrerollen. Det kan f.eks. være noget om amning, om et trappegitter er nødvendigt eller ej, om sutteflasker, osv. Derudover kan du finde artikler om alt fra børnesygdomme til opskrifter på babymad.


Baby.dk


På Baby.dk kan du både debattere med andre kommende forældre, som kan komme med deres gode råd, og du kan skrive til sidens ekspertpanel, som består af erfarne pædagoger og forældrerådgivere. Du kan desuden finde råd til, hvilken babyseng, de fleste har haft succes med, men du kan også få inspiration til babynavne på baggrund af, hvad der er de mest populære babynavne til drenge og piger.