Lav sange fra Spotify om til MP3 filer

Spotify har taget verden med storm og de fleste danskere er efterhånden blevet fortrolige med programmet, som lader brugeren lytte til alverdens musik ganske gratis, eller uden reklamer for et beskedent beløb. Det er også muligt at benytte sig af Spotify på iPhones og andre smartphones, men hvad gør man når man skal til udlandet, hvor dataforbruget er afsindigt dyrt, eller på flyveturen, hvor de færreste har internetadgang. I gamle dage ville man jo blot have MP3 filerne på sin afspiller og problemet ville slet ikke opstå. Det behøver heller ikke at opstå i dag.
Har du ikke prøvet Spotify endnu? Download Spotify gratis her

Rip sange fra Spotify


Hvis du ellers har Spotify installeret og klart, så er vi klar til selve processen, hvor vi overfører sange fra Spotify over til din computer i form af f.eks. MP3 filer. Øvede brugere vil tænke, at vi nu skal konvertere musikken fra Spotify til en MP3 fil. Dette er ikke helt tilfældet, for vi ripper faktisk lyden fra Spotify for derefter at konvertere den til det ønskede filformat, som for de flestes tilfælde vil være MP3.
1) Det første du skal foretage dig er, at downloade og installere programmet Tunebite. Du kan downloade Tunebite gratis her (åbnes i et nyt vindue).
2) Nu har du installeret Tunebite og skal starte programmet. Herfra vælger du Save music ude i venstre menu under menupunktet Streaming. Derefter vælger du Sound recording with tagging eller Audio / Music recording - Sound recording into tracks alt efter hvilken version af Tunebite du benytter dig af.
3) Nu skifter du tilbage til Spotify, hvor du blot afspiller de sange, som du vil gemme til en MP3 fil.

Et par gode råd


-Luk for andre programmer, som kan afgive lyde imens du ripper sange i Spotify med Tunebite. Programmet kopierer nemlig musikken direkte fra lydkortet og evt. andre lyde blive gemt sammen med sangen i din musikfil.
-Nogle vil skulle genstarte deres PC efter punkt 2 for at kunne påbegynde kopieringen af sange fra Spotify.
-Tunebite udvikler løbende en liste over de rippede sange, og navngiver dem så vidt muligt for dig.
-Du kan let bruge de gemte musikfiler på forskellige enheder så som iPhones og MP3 afspillere.
-Musikken fra Spotify kan gemmes i filformater som MP3, WMA, AAC og OGG.

Lidt om Tunebite


Tunebite er kort og godt et af markedets absolut bedste programmer til at optage, konvertere og rippe enhver type af musik, film og DVD om til andre formater. Disse filer vil nu kunne bruges på mobile afspillere m.v. Og så kan det selvfølgelig rippe Spotify sange for dig.

Og lidt om Spotify


Behøver efterhånden inden nærmere introduktion, men Spotify er et svensk udviklet program, der giver brugeren adgang til millioner af sange. Programmet er meget simpelt bygget op og dermed meget let at bruge for selv nybegyndere. Kombineret med Tunebite kan sange fra Spotify gemmes og bruges på f.eks. telefoner og MP3 afspillere i offline tilstand.