Alt det bedste i en virksomhed

Det kan godt være, at man ofte hører om, hvor hårdt det er at drive sin egen virksomhed, og der er selvfølgelig også altid mange ting at se til. Det kan være hårdt, men man må ikke glemme, at det er en drøm, man udlever, og der er derfor også rigtig mange fordele ved at have denne lidt anderledes livsstil.


For selvom man sommetider arbejder stort set hele tiden, og man kan føle, at det hele bliver lidt presset, så er der altså også bare rigtig mange fede fordele ved at være selvstændig. Man laver formentlig det, man brænder for, og man har alligevel også en vis frihed, fordi man selv kan være med til at bestemme, hvornår og hvordan man vil arbejde, og hvilken retning man vil drive sin virksomhed i.


Eksempelvis kan du også selv beslutte, hvad du skal have af hjælpemidler og udbydere i din butik. Når du arbejder med shopOrama, kan du eksempelvis altid føle dig sikker på, at det er nemt at tilgå. Det er en løsning, som er nem at håndtere, og derfor vil du opleve, at tingene bare glider lidt mere smertefrit end i mange andre tilfælde.


Friheden


Når man taler med iværksættere, så nævner de ofte friheden som noget af det bedste ved at være selvstændig. Det kan lyde lidt vildt, når de samtidig fortæller, at de arbejder et voldsomt stort antal timer i ugen, men det er faktisk sådan, de føler det. De kan selv tilrettelægge tingene, og så sidder de jo og laver det, de faktisk havde håbet på.


Dermed ikke sagt, at man ikke også kan føle sig hængt op på rigtig mange ting, når man har sin egen ’butik’. Det er man dog formentlig afklaret med, når man går ind i projektet, og det har stort set altid førsteprioritet frem for andre ting.


Ansvaret


En anden fed ting er selvfølgelig det ansvar, som følger med ved at have sit eget. Ingen bestemmer over dig, men du er til gengæld også selv nødt til at være god til at bestemme. Tingene hviler på dine skuldre, men du skal også være klar til, at hvis det går galt, er det netop dit ansvar. Det kan være en superfed ting at arbejde med, men det er naturligvis også lidt hårdt, at man altid selv er den, som skal tage beslutningerne.


Følgerne


Du bør naturligvis også være klar på, at der er nogle følger ved at være selvstændig. Du har sikkert mindre tid til at tage med familien på udflugter, og når du holder ferie, har du måske aldrig helt fri alligevel. Sådanne ting må man tage med i pakken, når man vælger at leve på den måde.