Apps til at undgå madspil med

Der findes rigtig mange gode apps til iPhone, men de færreste forbinder mad og madspil med apps. Ofte er det spil og praktiske apps man forbinde med iPhone og app store, så som Maps og Trafikken.dk.


Men det er synd for der er lavet apps til næsten alt inkl. Mad og madspild, som alligevel fylder en stor del af de fleste menneskers hverdag og liv.


Her kan du få lidt inspiration til mad os tips til app, der kan spare dig og verden for madspil.


 


Med lad os starte med det sjove


For mad er godt og sjovt og det skal det selvfølgelig stadig være! Og her kommer ordet gastronomi ind i billedet. For hvor skal man egentlig starte, hvis man gerne vil blive bedre til den højere kogekunst og lave mad af den ypperste kvalitet? Man kan selvfølgelig lægge ud på Google eller med en bog, men hvis det virkelig skal sidde fast, så kommer man nok ikke udenom at skulle på en gastronomi skole eller gastronomi efterskole. Her er Sorø fagskole, som vi linker til herover, et godt bud på en sådan.


 


Madspildet


Så lad os få styr på madspildet nu der ser styr på kvaliteten af maden. Der findes en masse spændende apps, som kan være behjælpelig til formålet. Vi har fundet inspiration hos Danmarks Naturfredningsforening, som har lavet researchen. De anbefaler følgende apps:



  • TooGoodToGo

  • YourLocal

  • Mad Skal Spises

  • For Resten

  • Hofretter

  • Indkøbslisten

  • Sharefood


Du kan finde dem alle i app store via din iPhone eller Mac og prøve dem af. Det er virkelig værd at bruge nogle timer på da det kan spare dig for mange penge samtidig med det er godt for miljøet og for personer i verden der har brug for maden. Samtidig er der en række andre fordele som inspiration til nye retter m.v. at hente. Win-win!