Apps til dig, der vil afprøve dine maleriske egenskaber

Er der en kunstner gemt i dig, eller ønsker du blot at finde nogle apps, som er god at anvende til tidsfordriv? Der findes en række forskellige apps, som er gode at bruge, hvis du ønsker af afprøve dine maleriske egenskaber. Disse kan både findes til voksne såvel som børn. Så hvad enten du har lyst til at udfordre dig selv, eller få dine børn til at være mere kreative og kloge, som der siges man bliver af musik og kunst, så læs videre her om apps til dette formål.


 


iDeal Paint HD - Mormor


Denne app er en malebogsapp, og er den første ud af dens slags med en kendt aarhusiansk gadekunstner, kaldet MORMOR, som står bag. Appen har et flot og simpelt design og er indbydende med en interaktion. Med det simple design er det nemt for børn at benytte sig af. Dog er appen udviklet til brug af både børn såvel som voksne, og der er lidt for enhver stil, hvis man ønsker at afprøve sine maleriegenskaber.


 


Malebog til mig


En anden malebogsapp er ”Malebog til mig”. Denne app ligger vægt på, at man kan finde lykken og male sit stress væk. Der menes nemlig, at man slapper af og lindre stress ved at male. Der findes en række forskellige billeder, som man kan farvelægge derinde. Derudover har appen en smart funktion, som gør, at man kan uploade sine egne billeder at farvelægge. Så har du et blankt billede, som du ønsker at fylde noget farve på, så er appen her netop noget for dig.


Søger du derimod ikke efter en maleapp, men en billig maler, eventuel til maling af dit hus, kan du finde dette. Så søger du en professionel og billig maler København, så klik på linket, for at finde dette.