Beskyttelse fra mere end 10 mill. brugere

Panda Security lancerer bedre beskyttelse og performance end nogensinde før.
Under sloganet ”Protect your online world” præsenteres nye bolværk til den enkelte Pc baseret på løsninger af mere end 90 mill. vira og anden malware. Og i Windows 7 er der en 50 % bedre ydelse sammenlignet med sidste års løsninger.
Der tilføjes mange nye funktioner og forbedringer til værn af Pc’en og én helt ny løsning i Pandas program af sikkerhedsløsninger. Den nye løsning er Panda Internet Security for Netbooks, som er fuld beskyttelse specielt designet til Netbooks, men med væsentlig mindre påvirkning af ydelsen i forhold til de andre løsninger.
Af nye funktioner kan nævnes adgang med fuld sikkerhed til hjemme- eller arbejdspc’en uanset, hvor brugeren befinder sig, styring og overvågning af sikkerheden af samtlige Pc’ere på hjemmenetværket, spille/multimedia mode, så spilleren ikke hele tiden får forstyrrende advarsler under spillet eller filmen og virtuelt keyboard og sikkerbrowsing (Sandboxing). Global Protection har to nye væsentlige sikkerhedsfeatures. Den ene er 100% sletning af filer eller programmer, så de ikke kan genskabes og kryptering baseret på AES-kryptering, som giver en meget kraftig kryptering, så selv den mest nysgerrige ikke kan snuse.
Forbedringer er en væsentlig mere enkel og sikker forældre-kontrol, bedre værn mod identitetstyveri, endnu mere effektiv beskyttelse mod spam og spyware og enklere og mere overskuelig brugerflade.

For mere information - Klik her

Mere end 40 mill. kendte vira og malware

De nye 2011 sikkerhedsløsninger er baseret på ”Collective Intelligence”, der døgnet rundt indsamler informationer om tusinder af nye vira og anden malware fra flere millioner computere verden over. Løsningen findes umiddelbart efter og lægges i en database i skyen, som alle Pandas nye løsninger konstant henter data fra. Systemet indeholder i dag mere en 90 millioner kendte trusler og antallet vokser hver dag.