Besøg Island og få en oplevelse du ikke kan downloade.

Der findes utrolig mange screensavers med flotte naturbilleder. Men en ting er at opleve det på computeren i 3D og som video. En anden ting er at opleve det i virkeligheden. Hvis du elsker de flotte naturbilleder på de screensavers og du måske har mod på at samle billeder ind til at lave din egen screensaver, som der også findes programmer til at gøre, så bør du kraftigt overveje en tur til Island.


 


Her finder du den smukkeste natur, som du kan tage billeder af. På den måde får du også et tættere forhold til de billeder der kører som screensaver eller ligger som baggrund på din desktop.


 


Hvis ikke du har booket din ferie, så rejs til Island og kom ud i den skønne natur og oplev virkeligheden.


 


Det er en oplevelse for livet, som du ikke kan downloade noget andet sted. Der er så mange forskellige naturfænomener på Island, som er unikke for øen. Fra det brusende hav, til sprudlende vulkaner og geysere fra store gletchere til fascinerende nordlys. Der er mulighed for rideferie, kør selv ferie, rundrejser og grupperejser og mange andre aktiviteter, som riverrafting, vandreture, wellnessophold i Den Blå Lagune, snorkling i den krystalklare Silfrasø og hvalsafari på havet omkring øen. Uanset hvor du kommer hen på Island, så er den golde ø, som vikingerne opdagede i sin tid, storslået og inspirerende. Oplev Island fra sin bedste side og husk dit kamera, så du kan tage de smukkeste billeder til din screensaver og desktop.


 


Du kan booke en rejse til det fortryllende land der er fyldt med flere oplevelser end du kan have på én usb-stik. Læs meget mere her og find den rejse der vil vende op og ned på din hverdag selv når du kommer hjem igen.