Bliv en del af fællesskabet på nettet

Der er mere end 1,3 millioner registrerede danske domænenavne i Danmark. Danskerne har taget nettet til sig, som aldrig før.

 

Det er også blevet let at registrere sit eget domæne og lave en simpel Wordpress hjemmeside, som også er en af de mest brugte blogs i verden. I dag er hver fjerde hjemmeside der er lavet i Wordpress. Ud af en internetbefolkning på over 3,5 milliarder som har adgang til internettet og mulighed for at surfe rundt på 1 milliard hjemmesider, så er det en ret voldsom mængde Wordpress alene står for. Men alle disse sider skal også hostes et sted, da de ikke bare kan svæve rundt i det virtuelle univers. Det er nødvendigt at domæneadressen får et sted den hører hjemme, så man derudfra kan bygge på den virtuelle grund man har fået tildelt og betaler ”husleje” til.

 

Man betaler et fast beløb alt efter hvor meget plads og trafik man ønsker at have adgang til på de servere der står rundt omkring i verden. Hosting foregår på en masse store computere, som man enten kan dele pladsen med andre eller få en dedikeret server til sig selv, så man ikke risikerer at der kommer virus ind på serveren, som spreder sig til alle der har hosted et domæne der.

 

Et af de steder man kan købe sig til en plads på en hostingserver er hos UnoEuro. Det er ikke mange penge man skal af med for at sikre sig god plads og masser af trafik, men det kommer selvfølgelig også an på om man lige er startet med at skrive en blog, eller man har en kæmpe webshop, som trækker tonsvis af kunder igennem hver dag.

 

Pladsen man skal have skal være nok til at billeder og video kan være der. Det er derfor altid en god ide at sørge for at ens billeder ikke fylder for meget når man lægger dem op på siden.

 

Hvis du lige er begyndt at skrive en blog behøver du ikke det store plads, men efterhånden, som din blog bliver populær og du får mange følgere og meget trafik, så kan det være nødvendigt at skifte til en dyrere løsning. Har du tænkt på at starte med at skrive en blog, så kan du søge efter om dit ønskede domænenavn er ledigt her og få det registeret, hvis det er. Så er du med på bølgen og kan sætte dit online fodaftryk, så fremtidens efterkommere kan følge med i dit liv.