Brug påskeferien på at få forårsrengjort din computer

Sponsoreret

Påskeferien står for døren, og nu er det tid til alle de projekter, du måske ofte lige får udskudt. F.eks. forårsrengøringen af din computer, der kan gøre underværker for din computers ydeevne. Det tager kun ganske kort tid at få din computer gjort helt i top igen, så den ikke er langsom og fyldt med unødige filer, der tager plads og hastighed.


Derfor skal forårsrengøringen af din computer forstås i metaforisk forstand, og du behøver altså ikke hive din Ajax frem. Derimod skal du have slettet og sorteret ud i alle de filer, du ikke længere har brug for. Dette kan samtidig være en god anledning til at få backet alle dine vigtige dokumenter op – en opgave, som måske er glippet i en travl hverdag.


De filer, du har tilbage, kan du passende sortere i overskuelige mapper, så der er orden på din computer.


Samtidig er det altid en fordel at omvende en kedelig opgave (som at rydde op og få clearet din computer) til et hyggeligt scenarie. Så sæt en time af til at få ryddet op og sorteret din computer, mens du sætter din yndlingsplade på, laver en god kop kaffe og gør det bekvemmeligt for dig selv. F.eks. kunne det være at sidde rart med et tæppe om dig fra Madam Stoltz Design.