De 4 vigtigste ting, når du skal vælge bærbar til gaming

Vil du gerne kunne spille de nyeste og fedeste spil, uden at skulle finde plads til en stor stationær gamer pc? Så er en bærbar gamer pc måske noget for dig.


Du har fundet ud af, at du gerne vil have en bærbar gaming computer, men hvad så nu? Nu gælder det om at finde den rigtige, der passer lige præcis til det, du skal bruge den til. Derfor kan du her læse de 5 vigtigste ting, du skal kigge på, når du vælger din nye bærbare gaming computer.


 


Skærm


Skærmen er en af de vigtigste ting på computere. Det er der du ser alle dine spil og jo bedre kvalitet skærmen er, jo bedre spiloplevelse vil du få. Et godt tip er at vælge en særm i 1080p HD opløsning. Det gør virkelig en stor forskel at skærmen er i HD. Ligeså snart skærmen ikke er i HD, kan man tydeligt se pixels og får ikke en ligeså god oplevelse. Det er et valg, du ikke vil fortryde. Du skal også vælge hvor stor skærmen skal være, hvis ikke du har en ekstern skærm. 15” passer typisk til de fleste behov og computeren bliver mindre bærbar, hvis skærmen bliver større.


 


RAM


Det næste du skal kigge på er computerens RAM. RAM er computerens hukommelse og står for Random Acces Memory. Det er med til at bestemme, hvor tunge spil computeren kan køre. De fleste computere har 8 RAM, og det er typisk også fint til de fleste spil. Hvis du ved at din computer skal køre de helt tunge spil, skal du op og have en med 16 RAM eller mere.


 


Grafikkort


Grafikkortet er også et meget vigtigt element, når du skal vælge computer. Hvis du vil have stærke gaming laptops, så skal du have et godt grafikkort. Der er to førende mærker på markedet, NVIDIA og AMD. Grafikkortet i computeren er typisk fra en af disse to producenter. Hvis det er det, kan du være sikker på, at det er udmærket kvalitet. De fleste indbyggede grafikkort er kraftige nok til at trække størstedelen af spillene på markedet. Men hvis du skal spille spil, der er rigtig grafisk tunge, er det en god ide at købe et eksternt grafikkort og så bytte det ud med det eksisterende. Her skal du bare være opmærksom på, om det er muligt. Det er nemlig ikke alle bærbare gaming computere, hvor grafikkortet kan skiftes ud.


 


Størrelse


Alt afhængig af hvad du skal bruge computeren til, er størrelsen selvfølgelig vigtig. Og det er sandsynligvis på grund af den begrænsede størrelse, at du er på udkig efter en bærbar gamer pc. Hvis det er en computer, du skal have med på farten, skal du gå efter en mindre skærm og mindre vægt. Dette begrænser dog også hvor tunge spil, du kan spille. Hvis den bare er til skrivebordet derhjemme, og du ikke planlægger at have den med rundt så tit, så kan du med fordel vælge en større, kraftigere og tungere maskine.