Det hyggelige spil Monopoly - nu også til din PC

De fleste kender til spillet Monopoly, og har i den forbindelse også prøvet at bruge timevis på at vinde over familiemedlemmer, selvom dine pengesedler så småt var ved at løbe op. Det er et spil, hvor man ikke stoppe, når man først er kommet godt i gang, og har fået købt det første hus til sin grund. I takt med, at mange teknologiske opfindelser og apps fylder vores hverdag, glemmer vi sommetider de gamle spil, hvorfor det er smart, at du har muligheden for at spille mange af dem på din PC, og her er Monopoly ingen undtagelse. Men hvordan var det nu, at spillet fungerede?


 


Et spændende spilleunivers  


Kort beskrevet, så gælder spillet om at opkøbe flest grunde og dertilhørende huse, så dine modstandere skal betale husleje til dig, men det kan desværre også gå den modsatte retning, hvor du vil være nødsaget til at pantsætte dine ejendomme ved banken for at få råd til at spille videre. Undervejs i spillet kan man ikke lade være med at forestille sig grundene i virkeligheden, og hvordan man ville renovere de opkøbte huse i virkeligheden, der i spillet alle ligner hinanden. Her kan man ofte blive inspireret til selv at renovere sit eget hjem, og dette gør nogle gerne ved først at låne penge til et forbrugslån. Du kan for eksempel låne penge ved at sende en låneansøgning til Lendme, hvor du vil modtage lånetilbud fra forskellige banker.


 


Fordele ved at downloade Monopoly til PC’en


Vi lever i dag i en verden, hvor vi næsten altid har vores PC med, når vi bevæger os ud, hvorfor det kan have mange fordele at downloade Monopoly til sin PC, eksempelvis på ferie. Når vi rejser, er der sjældent meget plads i vores kufferter, og hvis der er en smule plads tilovers, er det dog sjældent, at den udfyldes med et brætspil som for eksempel Monopoly. Derfor kan det i stedet være en smart idé at medbringe hyggen og spændingen fra spillet gennem vores PC, som vi ofte alligevel tager med på ferie.


Vi håber, at du har fundet denne artikel spændende, og er blevet inspireret til at genopfriske spillereglerne fra Monopoly. Du kan allerede starte nu med øve dig i spillet på din computer.