Download Central.dks favoritprogrammer

Nogle programmer er bare markant bedre end andre. Vi her på DLC har fundet fem af vores favoritprogrammer frem, som du ikke bør snyde dig selv for at prøve. Vær dog opmærksom på at nogle af programmerne kan erstatte hinanden. F.eks. behøver du ikke Spyware Doctor, hvis du har Norton 360 installeret.
Find flere programmer her

Download Central.dks favoritprogrammer:


ConvertXtoDVD

ConvertXtoDVD

Med ConvertXtoDVD kan du konvertere og brænde filmfiler til DVD med ét klik. ConvertXtoDVD konverterer og brænder filmfiler til DVD med stor hastighed og samtidig i den bedst mulige kvalitet. Programmet er meget populært til at omdanne filmfiler til DVD formatet bl.a. fordi ConvertXtoDVD understøtter stort set alle filmformater. Så har du filmfiler på computeren, som du gerne vil kunne afspille på din DVD afspiller bør du prøve ConvertXtoDVD.
Download ConvertXtoDVD
Norton 360

Norton 360

Norton 360 beskytter din computer fuldstændigt. Med Norton 360 kan du føle dig helt sikker når du færdes på internettet og bruger din computer generelt. Programmet indeholder nemlig alle de bedste sikkerhedsteknologier fra Norton, der bl.a. sikrer dig imod virus og spyware. Ud over dette så sørger Norton 360 også for backup af din computer og vedligeholdelse af den, så den altid er i topform. Et fuldstændigt og rigtig godt sikkerhedsprogram.
Download Norton 360
Registry Booster

Registry Booster

Et populært program til at rengøre, reparere og optimere systemet. Registry Booster rengører for alle gamle drivere og programfiler, der ligger og optager plads og ressurser. Samtidig reparerer, og rengører, Registry Booster registrerings databasen. Her ligger på 94% af alle computere fejl-registreringer. Dette gør typisk computeren langsommere og får den til at crashe oftere - tit når man spiller eller bruger krævende programmer.
Download Registry Booster
Spyware Doctor

Spyware Doctor

Spyware Doctor er et højt udviklet anti-spyware program, der er let at bruge. Det fjerner tusindevis af uønskede filer. Blandt dem er Trojan horses, keyloggers, cookies, spybots, trackware og spyware. Programmet fjerner, eller invaliderer disse programmer, og sørger også for at nyt spyware ikke kommer til. Derved sikrer Spyware Doctor også dig og din computer præventivt.
Download Spyware Doctor
Google Earth

Google Earth

Google Earth gør det muligt, at se hele verden gennem satelit-billeder. Du kan zoome så meget ind på forskellige byer i verden, at du kan se biler der kører og fly der letter. Skal du ud og rejse kan du se hvordan du skal køre, se dit hotel, se hvor serværdighederne er, og hvordan de ser ud og meget mere. Skal du ikke ud og rejse kan du istedet opdage verdens vidundere ved at lege lidt med Google Earth. Endnu et pletskud fra Google!
Download Google Earth
Find flere programmer her.