Dragende universer og spændende fortællinger

Sponsoreret

Elsker du at sidde foran skærmen? Der er mange måder at sidde foran en skærm på, og mange foretrækker at spille computer eller andre spillekonsoller, når der er skærmtid. Vi kan dog alle sammen få brug for lidt afveksling engang i mellem. Hvis du også trænger til afveksling, og du samtidig er på jagt efter et univers, der er lige så fortryllende og har den samme opslugende effekt som mange computerspil, så læs med her.


Spillenes forunderlige universer


Spil har en særlig tiltrækningskraft, fordi at man oftest bliver draget ind i et andet univers. Nogle computerspil har endda en fortælling og en handling, der skal udføres som en del af spillet. Der er altså god grund til, at mange bliver optaget af computerspil, og derudover kan spil også bidrage til at skabe et fællesskab blandt spillere.


Der er mange fordele ved at spille, og den største fordel er formentligt underholdningsværdien. Det er enormt underholdende at spille, og har man først givet sig i kast med at spille, så opdager man hurtigt, at det er enormt afhængighedsskabende. Det er så sjovt og underholdende at spille, at man altid lige kan klemme et spil ind mellem dagens gøremål, men tro det eller ej, så kan selv en ægte gamer kan blive træt af at spille.


Selvom der er hundredvis af spil at vælge mellem, som man kan spille på de forskellige spillekonsoller, så kan man alligevel få brug for lidt afveksling i skærmtiden. Heldigvis har vi det perfekte bud på, hvad du kan afveksle med: hbo.


Den ultimative afveksling


HBO Nordic er den perfekte afveksling til dig, der elsker et dragende og fortællende spilunivers. Uanset om man er gamer eller ej, så er streamingtjenester såsom HBO Nordic den perfekte afveksling eller tidsfordriv.


Selvom udvalget af film og underholdning til børn er mindre hos HBO end hos konkurrerende tjenester, så har HBO et stort udvalg af dragende universer, som man kan lade sig opsluge af. HBO Nordic har et enormt stort udvalg af prisvindende TV-serier, som tager dig med ind i et andet univers. Bedst kendt af serier på HBO er formentligt Games of Thrones og Vikings, der har fået tusindvis af danskere til at sidde klistret foran skærmen for at se de nyeste sæsoner.


Underholdningsværdien på HBO er ekstremt høj, særligt hvis man er til dragende TV-serier. Man skal dog være opmærksom på, at mange af serierne faktisk er så gode, at man kan gå hen og blive afhængig af at følge med i dem.


Det er heldigvis ikke en farlig afhængighed at bingewatche tv-serier, og på HBO er der noget for enhver smag. Hvad enten man interesserer sig for eventyr, vikinger eller måske endda computerprogrammering. Hvis man interesserer sig for det sidstnævnte, så er serien Mr. Robot bestemt værd at se.


Mr. Robot er en serie om en ung mand, Elliot, der er programmør og som ovenikøbet er en haj til computerhacking. Selvom serien ikke er et eventyr, som bliver man alligevel draget ind i Elliots forunderlige univers, hvor han kæmper for at beskytte dem, han holder mest af.


Altså er der noget for enhvers smag.