En mere behagelig og billig oplevelse ved computeren

Når man arbejder eller spiller på sin computer kan der let gå timevis inden man rejser sig op fra stolen igen. Derfor er det vigtigt, at indretning på kontoret, eller der hvor man spiller på sin computer, er så optimeret til det man foretager sig.


Her er der en række oplagte ting, så som et ordentligt hæve-sænke bord, specielt, hvis her er tale om et kontor, men også ting som en ergonomisk mus, et tastatur, som passer til din arbejds –eller spillestil samt ordentligt lys.


Specielt i Danmark, hvor det ofte er mørkt og strømmen er dyr, er lyset en vigtig og overset del, specielt hos gamere, som bare vil have det mørkt. Men som oftest er det bedst, at have baggrundsbelysning. Når man ønsker, at optimere belysningen, så kan med fordel kigge forbi lyskildedirekte, hvor du finder et stort udvalg af pærer og andre lyskilder til lave priser og som er gode ved din økonomi og vores alle sammens miljø.


 


Musearm


De fleste blev tudet ørene fulde omkring musearm i en ti års tid og derfor er flere, speciel i den ældre del af samfundet, begyndt at brug ergonomiske tastaturer og mus. Det kan ikke understreges noget, hvor vigtigt det er med ergonomisk mus og tastatur, hvis du bruger meget tid foran computeren.


 


Hæve-sænkebord


Ja, du ved det godt men du gider det ikke til spil! Men prøv det. Foruden det er sundt og du forbrænder kalorier imens du spiller, så kan du også se frem til en bedre performance i mange typer af spil, fordi blodgennemstrømningen i din krop og ikke mindst til hovedet aktiveres. Prøv derfor dette, specielt til strategispil. Actionspil kan have mere med præcision at gøre, hvor det kan være smartere at sidde ned, men hæv bordet i f.eks. hver tiende runde og perform bedre i de ni andre.