Et ordentligt bilspil til efterårsferien

Det er fredag, det er weekend, vejret er næsten sommerligt og så er det efterårsferie for rigtig mange! Her på DLC.dk begynder vi også at mærke stemningen og da vi er lidt vilde med biler her på redaktionen hygges der med et godt bilspil og/eller GTA V, som af nogle også spilles som et bilspil.


 


Og når det kommer til bilspil, så har vi et udmærket udvalg her på siden. Bevæg dig videre til vores sports kategori inden for spil og gå en række bilspil i møde.


 


Det mest populære spil i kategorien er faktisk ikke et bilspil, men næsten. Det hedder Trial Motorbikes og i spillet kører man helt crazy rundt på en motorcykel i junglen. Det er noget de fleste fart-junkies vil værdsatte.


 


Det første, faktiske bilspil, når man sorterer efter mest downloadede spil, er spillet Ignite, hvor du skal udføre forskellige handlinger i hvert løb for at køre derfra som vinder. Scorer du mange point, så kan du glæde dig over, at have adgang til brug af nitro i løbende!


 


Næste bilspil på listen får godt nok kun tre stjerner af os, men er elsket af jer. Det hedder Race Cars Extreme Rally og i spillet kan du vælge imellem 12 fede billeder og intet mindre end 50 forskellige ræs, at deltage i.


 


Til slut i artiklens del omkring bilspil når vi til spillet Colin McRae, som imponerede med dets grafik tilbage i 2009, men som stadig er værd at give sig i kast med.


 


Er du nu færdig med at spille og tænker ”jeg vil da ret gerne have en rigtig bil”, så køb bil! Ja, sådan en koster penge. Det ved vi godt, men man kan faktisk godt få noget billigt, brugt, som stadig er godt. Se f.eks. DinBilPartners sektion med bilsalg.