Få styr på dit indbo!

Mange har allerede stået i den ulykkelige situation; at have været ude for et indbrud, eller en brand - og endnu flere står ganske vidst for tur. Man kan altid håbe på at det bliver naboen, men skulle det ske for en selv, så er det rart at have styr på tingene.
En af de ting man burde gøre, men hvor man oftest springer over hvor gærdet er lavest, er at få skrevet alle sine ejendele ind i et kartotek. Når ulykken er sket skal alt oplyses til forsikringsselskab og politi,
og sjældent kan man huske det hele.
Dette problem er der dog nu en løsning på. Løsningen hedder InventoryBuilder og det er et katoteks-program til din computer. I det kan du let få skrevet alle vigtige
informationer ind om dine ejendele, og hæfte billeder ved til senere brug.
InventoryBuilder er utroligt let at bruge. Når du først har udfyldt de felter, som går igen i indtasningen, går indtastningen af dine ejendele fremad med pendulfart.
Om dine ejendele kan du indtaste informationer så som: Kategori, lokation, status, tilstand, indkøbsdato, indkøbssted, indkøbsmetode, nypris, nuværende værdi, garanti, forsikringsaftaler, indgraveringer, fabrikant, serienummer og meget mere. Samtidig kan der tilknyttes billeder, historie over reparationer, vurdering og meget mere.
Alle disse informationer gemmes og opdeles i kategorier, efter eget valg. Herefter kan du også se hvor dine værdier ligger. F.eks. er der måske 79.000 kroner bundet i elektronik og 5.600 bundet i køkkenudstyr.
Har du fået blod på tanden, så kan du prøve InventoryBuilder gratis i 14 dage. Skulle du herefter have lyst til at købe programmet, så kan det ske for $25.00, eller ca. 150 danske kroner. God fornøjelse!
Relevante links