Forøg din downloadhastighed på Steam

Spilplatformen Steam er computerspillerens foretrukne, og det er der flere grunde til. Steam indeholder et kæmpe onlinesortiment af computerspil, som kan købes gennem onlinetransaktion og dernæst downloades direkte på din computer. Steam har i senere tid kun haft stigende succes primært fordi at spil som regel er billigere at købe gennem Steam, og samtidig så er forbrugerens internethastighed blevet væsentlig hurtigere, så det tager ikke lang tid at downloade spillene.


Men selvom at man har en hurtig internetforbindelse, så har Steam altså visse begrænsninger slået til, som man lige skal tjekke for at sikre sig, at man får den hurtigst mulige downloadhastighed gennem spilplatformen. Nedenstående finder du en overskuelig vejledning, som viser hvordan at man tjekker at Steam ikke begrænser downloadhastigheden.


1. Start med at åbne Steam på din computer, hvis du ikke allerede har Steam, så kan du downloade programmet her.


Steam er gratis at downloade og benytte.


2. Efter at have åbnet Steam, så skal du trykke på indstillinger3. Vælg Downloads4. Herunder skal vi primært kigge under afsnittet DownloadbegrænsningerSørg for at dit Downloadbegrænsninger afsnit ser ud ligesom ovenstående. Det vigtigste er, at ’Begræns båndbredde til’ er valg til Ingen begrænsning. Som det ses nedenstående.De resterende indstillinger kan man rode rundt med som man lyster. Hvis du ikke mærker den største forbedring i hastighed, så anbefaler vi at trykke på ’RYD DOWNLOAD-CACHE’.Efter sidste trin, så sørg for at genstarte Steam for at aktivere ændringerne, dernæst kan du nyde hurtig downloadhastighed.  


Tjek din hastighed


Efter opsætning af ubegrænset spildownload, så kan det være en fordel at undersøge hvor hurtig en hastighed man har tilgængelig. Dette kan gøres på flere måder, men det mest oplagte er at tage en hastighedstest, og til det anbefaler vi at benytte SpeedTest.


SpeedTest er en software, som både kan teste hastighed såvel som stabilitet og forbindelsesadfærd. Der kan downloades en gratis prøveperiode af SpeedTest her.


Start din download


Med alting på plads, så er det bare om at få downloadet spil. Spilbutikken i Steam har et kæmpe sortiment af spil – både nye og gamle udgivelser.Spil skal selvsagt købes før at de kan downloades, med mindre at de er gratis udgivet. Angående priserne, så er Steam som regel væsentlig billigere end alternative købsmuligheder. Man kan være heldig at finde en spilnøgle til Steam fra tredjepartshjemmesider, men her bedes der opmærksomhed på at hjemmesiden er troværdig. Man kan nemlig hurtigt blive snydt ved at ens spilnøgle ikke dukker op – eller at den ikke virker. En bekymrende tanke som man kan undgå ved at købe direkte gennem Steams spilbutik.