Gode apps til boligen

Er du interesseret i bolig og indretning, eller ønsker du blot at pifte dit hjem op med lidt nye nipsting, så findes der en række apps til netop dig. Hvad end du ønsker inspiration til boligen eller søger en boligmægler app, så er dette muligt at finde. Læs med her, hvis du ønsker at høre om nogle gode apps til boligen.


 


Pinterest


Ønsker du inspiration til boligen, så er Pinterest en oplagt app til dig. Pinterest kan beskrives som din personlige opslagstavle eller scrapbog, hvor du kan finde næsten hvad som helst. Hvis du ønsker en bestemt stil, så kan du søge på dette, og finde en masse inspiration til netop den boligindretningsstil. Hvis du eksempelvis søger på skandinavisk indretning, kommer der en masse billeder frem samt en masse gør-det-selv projekter, og der er derfor en masse inspiration at hente her.


Hvis du ønsker yderligere inspiration, eksempelvis på en boligmesse, så kan du med fordel tjekke https://boligdage.dk/dk/ ud. Hos boligdage er de nemlig muligt at deltage på messer, hvor du kan finde en masse inspiration til dit hjem.


 


Tumblr


Tumblr er i stil med Pinterest, hvor du har din egen personlige blog, hvor du kan sætte dine egen billeder op. Her er der også en masse inspiration at hente, hvad end man søger efter mad, tøj eller indretning. Så ønsker du at finde et alternativ til Pinterest, kan du søge efter din boligindretningsinspiration her.


 


Ny Bolig?


Denne app, som er udviklet af Nybolig, er med til at give dig et overblik over boligmarkedet, og du kan se de forskellige boliger til salg i hele landet. Hvis du overvejer at købe eller sælge, kan du derfor med fordel benytte dig af denne app. Appen har også en smart funktion, som gør det muligt at gemme boliger med favoritfunktionen, så du nemt kan holde styr på de boliger, som du har et godt øje til.


 


Kilde: https://boilgdage.dk/dk/