Gode apps til julegaveindkøb

Det kan være rigtigt stressende at holde styr på alt op til jul. Det er blandt andet både maden, pynten og gaverne. Gaveræset er ofte tidskrævende, stressende og besværligt. Hvad end dette til ens mor, onkel, svigermor, søster eller en helt femte. Virker julegaveindkøbene helt uoverskuelige, kan man med fordel starte med at købe nogle søde adventsgaver. Dette er nemlig mindre gaver, og derfor kan dette være lidt mere overskueligt at starte med. Derudover går heller aldrig galt i byen ved at købe en god pakkekalender, som også er mindre gaver, som du kan starte ud med at købe. Kan du slet ikke finde hoved eller hale i det hele, så findes der nogle apps, som kan gøre julegaveindkøbene lidt lettere for dig.


 


Julegavelisten


Om du skal købe gaver til andre, eller blot ønske dig gaver selv, så er julegavelisten en rigtig god app til dig. Her kan du nemlig lave en ønskeliste og gemme den, og dele den på blandt andet Facebook. Så sørg for dine kære (og dig selv) har appen og en opdateret ønskeliste. På denne måde får alle, hvad de ønsker sig. Appen fås både til Android og iOS


 


 


eKvittering


Det er en rigtig god ide at gemme kvitteringerne, når man køber julegaver. Men disse små papirslapper kan ofte være nemme at smide væk. Derfor er denne app god, da den nemlig gemmer dine kvitteringer direkte på telefonen. Der er flere butikker, som er med i appen allerede – og hvis butikken, hvor du køber julegaven fra, ikke er med i appen, kan du blot tage et billede af kvitteringen, og gemme den i appen. Appen fås til Android.


 


Julegaveideer


Denne app, som fås til iOS, er god at hente, hvis du er helt tør for gaveideer. Her kan du nemlig få ideer til gaver, ud fra køn, alder og relation. Dette gør det altså nemmere for dig, når man skal finde den helt rigtige julegave.