Har du overvejet at investere din opsparing?

Sponsoreret

Tjen gode penge på overskuelige investeringer online


Mange har en opsparing til pension eller opsparing til fx bolig stående i banken - men selvom dine penge står mere eller mindre sikkert på en opsparingskonto, kan du faktisk risikere at ende ud med et bemærkelsesværdigt mindre beløb. For udover at indlånsrenten i de fleste banker er grusomt lav, æder gebyrer og inflation også hurtigt sin del af din dyrebare opsparing.


Derfor er det efterhånden blevet langt mindre risikabelt at investere en del af sin opsparing i aktier, ejendom eller andre værdi objekter, som stiger i kurs eller værdi over tid. Udfordringen bliver så netop at det tager en god rum tid, før du kan nyde godt af de helt store afkast - og man skal samtidig vide, hvornår man bør sælge for at få den maksimale indtjening.


 


Hurtigt og sikkert at investere over nettet


I dag kan du investere på mange forskellige platforme på nettet, ligesom du kan benytte dig af et væld af investerings redskaber, så du kan tjene gode penge uden at have været børsmægler i dit forrige liv. Du bør som nybegynder aldrig investere mere end du vil kunne tåle at miste, og mange investeringseksperter råder til at du starter med at investere for et beløb på 5.000 - 15.000 kroner. Det er til at overkomme for de fleste, ligesom du vil kunne få fat i en god håndfuld aktier fra nogle af de store spillere på aktiemarkedet.


Du kan se mere her, hvor du finder en dansk introduktion til de forskellige former for investering og gode råd til dig, der gerne vil igang, men endnu ingen erfaring har med aktiehandel og andre måder at investere på.


 


Hvordan investerer man klogest - og får hurtige afkast?


Grundlæggende vil du altid få de største afkast over de lange seje tidsstræk, som kan være 10-15 år - nærmest uanset hvor dyre og eftertragtede dine aktier og investeringsobjekter er. Ved langtidsinvestering handle det således om at have tålmodighed og ikke sælge straks kursen dropper lidt over en måned eller to. 


Men har du lyst til løbende at handle med værdipapirer, kryptovaluta, sølv eller noget helt fjerde og får du et kick ud af kunne gøre en pæn fortjeneste i løbet af en dag, så er daytrading sikkert mere din boldgade!


Her køber og sælger du dine aktier, aktiver og værdipapirer i løbet af en dag, når kurserne skifter til din fordel. Når dagen er omme og børsen lukker ved 16-17 tiden, er målet, at du har solgt alle dine værdier - og at du kommer ud med en samlet gevinst. Næste dag kan du igen købe og sælge alt efter kursudviklingen, og er du dygtig, kan du ofte snildt få et indbringende fuldtidsarbejde ud af daytrading. Læs mere og få gode råd til daytrading på dansk her.


 


Udnyt din viden og interesser når du investerer


Uanset om du har et temperament for daytrading eller vil bruge lidt af din opsparing på langtidsinvestering, vil du med garanti gøre langt de bedste investeringer, hvis du på forhånd ved noget om virksomhederne eller de produkter, der investeres i. Er du IT-troldmand eller ivrig gamer, kan kryptovaluta fx være ideelt - det er blot at udforske den moderne investeringsverden!