Hvad skal du overveje inden du køber ny gamer-bærbar?

Sponsoreret

Skal du ud og købe en ny bærbar, som du også vil bruge til gaming, er der nogle ting du skal overveje for at finde en med fuldt gaming-potentiale.


Når du skal bruge en computer til gaming, kan den i princippet ikke være kraftig nok, især hvis den skal kunne trække de tunge spil. Andre ting du bør overveje er også f.eks.:


   • Skærmen – Hvis ikke du vil komme til at skulle flytte meget rundt på din bærbar, kan du lige så godt vælge en 17”, som vil give dig et stort og engageret skærmbillede. Hvis du derimod skal fragte meget rundt på computeren, f.eks. til og fra uddannelsesinstitution, skal en 15” også godt gå an. Du kan også vælge en 13”, som vil være ok til nogle spil, men langt fra alle. Et alternativ kan god være en ekstra ekstern skærm, som du kan koble den til.


   • Hukommelse – I de fleste almindelige bærbare er der 8 GB. Det vil dog være i underkanten, hvis du vil kunne trække nogle af de store spil. 16 GB er mere passende for at være sikker på, at spillene kører glidende.


   • Lagerplads – Selvom de fleste spil i dag spilles online, så kræver de plads. Derfor bør bærbaren mindst være en 256 GB og faktisk helst 512 GB disk.


   • Lyden – Der er ofte gjort meget ud af lyden i de fleste gamer-bærbare, men det er trods alt begrænset hvor meget lyd, man kan presse ned i sådan en lille kasse. Det kan derfor anbefales at købe et headset med indbygget mikrofon, så du også har mulighed for at kommunikere med vennerne, når I spiller.


 


En ny bærbar kan godt være dyr, især hvis man har alle mulige store krav til den. Står du og mangler både ny bærbar men også pengene til den, så lån penge med hurtig udbetaling, og kom godt i gang med din gaming.