Hvilke webbrowsere er bedst til spil?

Der findes mange gode webbrowsere. De fleste er udviklet med et bestemt formål for øje. Derfor kan det være svært at afgøre hvilken webbrowser der er den absolut bedste.


 


Hvis hovedformålet med den webbrowser du skal bruge, at du gerne vil spille spil, er der herunder en håndfuld gode bud på hvilke webbrowsere der er bedst egnede, til netop dette formål.


Crome er en god webbrowser til mange ting


Crome er googles svar på en webbrowser. Crome er udviklet af google tilbage i 2008. Crome er den mest benyttede webbrowser herhjemme.


Chrome fungere både på Mac, Windows, Android og Linux.


Chrome er en meget brugervenlig og pålidelig webbrowser, som jævnligt bliver opdateret. Det er også en temmelig hurtig og effektiv browser.


Browseren fungere rigtigt godt sammen med googles øvrige programmer, som eksempelvis Sheets, Docs og Maps. Hvis du i forvejen har Gmail er det oplagt at bruge Chrome.


Hvis du spiller spil, som eksempelvis Starburst, på forskellige enheder, er Chrome absolut en fordel. Chrome har nemlig synkronisering på tværs af alle dine enheder. Det betyder at dine data, koder, bogmærker ol. Findes på alle dine enheder, via din google konto. Synkroniseringen forudsætter naturligvis at du er logget ind på din googlekonto, på alle dine enheder.


En webbrowser kan ikke alene stå for sikkerheden på din computer, men Chrome har god sikkerhed og et forud installeret program der advarer mod phishing og virus.


 


Safari har fordele og begrænsninger


Safari er lige som Chrome en meget brugervenlig og pålidelig webbrowser. Lige som Chrome er den også temmelig hurtig. Her stopper ligheden imidlertid.


Den gnidningsfrie synkronisering som man får med Crome, er ikke helt så nem med Safari. Hvis du vil synkronisere mellem dine enheder, skal du bruge Safari på alle dine enheder.


Den største ulempe ved Safari, er at den kun virker på Apple enheder.


Lige som Crome har Safari også fokus på sikkerheden.


Microsoft Edge er en hurtig browser


Microsoft Edge er den browser som en Microsoft computer har som pre installation. Navnet er ændret fra Internet Explorer til Microsoft Edge.


Microsoft Edge fungere på forskellige platforme, lige som Chrome, men fungere kun helt optimalt på Microsoft computere. Men er altså ikke begrænset på samme måde som Safari.


Microsoft Edge er en hurtig og brugervenlig browser.


Som både Chrome og Safari, har Edge også et forud installeret program til beskyttelse mod hackere, phishing og virus.


Mozilla Firefox er i en klasse for sig selv


Mozilla Firefox er et godt eksempel på at de forskellige webbrowsere er udviklet med forskellige formål. Mozilla Firefox har mange af de samme egenskaber som Chrome, Safari og Microsoft Edge. Både hvad angår hurtighed, brugervenlighed og sikkerhed.


Mozilla Firefox har også noget andet. Mozilla Firefox er født af non profit Mozilla som arbejder for et åbent og frit internet. Med Firefox Focus får du anonymitet på internettet. Det betyder at du ikke efterlader digitale fodaftryk, når du browser på internettet.


Opera er en meget hurtig webbrowser


Der er ikke mange herhjemme der bruger Opera som webbrowser. Opera er Norsk og udviklet tilbage i 1994.


Opera er en meget hurtig browser, fordi den netop er designet med det formål at have en høj indlæsnings hastighed og et minimalt forbrug af system resurser.


Opera fungere både på Mac, Windows, Android og Linux.


Den bedste webbrowser til spil


De her nævnte browsere er gode bud på webbrowsere, som er gode at bruge når man hovedsageligt går efter spil. Hvilken der er den bedste, afhænger både af hvad man gerne vil have at browseren skal kunne og i nogen grad også af hvilken type enhed man gerne vil spille på.


Chrome er en all round browser. Safari er god, men fungere kun på Apple produkter. Edge er bedst egnet til Microsoft, men er pålidelig. Mozilla Firefox sikre privatlivet. Opera er hurtig og fungere på alle platforme.