Hvilket datingsite skal du vælge?

Er du, ligesom rigtig mange andre personer bosat i Danmark, på jagt efter kærligheden? Og har du mere eller mindre opgivet at finde din udkårne i køen i Netto eller på en club klokken 03 om natten? Så er du langt fra den eneste, og du er sikkert også bekendt med diverse online dating sites på den ene eller anden måde. Måske har du hørt om et par datingsider, måske har du endda selv afprøvet en eller flere. Hvis ikke, så har du her muligheden for at danne dig et overblik over diverse datingsites.

Der findes flere forskellige datingsider, og hver især har de forskellige målgrupper. Top tre listen over de mest populære sider lige nu er match.com på førstepladsen, på andenpladsen kommer be2 som også var ugens favorit i uge 28, og på tredjepladsen har vi partner med niveau. Du kan søge rundt mellem de forskellige datingsider og få et bredere overblik på https://datingpilot.dk.

 

Hvilke er datingsider er mest populære?

Hvis vi ser på hele juli måned, er match.com den mest populære side, hvilket vil sige, at flest har benyttet sig af denne side. Siden bliver endvidere vurderet af brugerne til 5 ud af 5 stjerner.

På andenpladsen kom be2.com, som blandt brugerne blev ugens favorit i uge 27. Det er gratis at have en bruger på siden, og ifølge Be2, er der en kærlighedssuccesrate på 40 procent. Herudover er metoden her videnskabeligt baseret og matcher partnere på blandt andet nærområde. På Be2 tager alle brugere først en personlighedstest og det er denne test, som hele siden er baseret på. Udover det, ha du adgang til din egen testevaluering, en beskrivelse af din ideelle partner og partnerforslags personlighedsprofiler – både gratis og uforpligtende. Du får også den første kontakt med et Be2-medlem som har gjort indtryk på dig, gratis. Som nævnt er metoden videnskabeligt baseret. Det vil sige, at Be2 har udarbejdet variabler som er afgørende for et succesfuldt parforhold og disse er udarbejdet i samarbejde med flere eksperter, som har viden omkring personlighedsforskning og parforholdsforskning. Disse kommer til udtryk via et spørgeskema som er hurtigt og let at besvare.

Med Be2’s succesgaranti får du stillet en garanti på minimum ti partnerforslag. Disse har du adgang til også selvom du ikke køber en premium-profil. Køber du alligevel et premium-medlemskab, men ikke har kontakt med mere end ti personer, vi du automatisk få forlænget dit medlemskab. Dette gælder dog kun for et premium-medlemskab, som er udløbet og opsagt. En anden faktor, som gør sig gældende på Be2 er, at du selv kan vælge hvem der må se dine billeder og hvem du vil tage kontakt til. Du kan således have kontakt med andre brugere uden at opgive dine personlige oplysninger.

 

På Partner med Niveau er metoden også baseret på personlighedstests og dine egne præferencer. Særligt for denne side er, at der er 65 procent akademikere. Partner med Niveau er i samarbejde med forskere fra førende universiteter verden over, herunder Groningen Universitet Nederlandene, Humboldt Universitet i Berlin, Tyskland, Duke University, North Carolina, USA og University og British Colombia Vancouver, B. C., Canada. Fordelingen på mænd og kvinder er henholdsvis 52 procent kvinder og 48 procent mænd, hvilket viser en meget ligelig kønsfordeling. Alle profiler på siden bliver behandlet kontrolleret, så du er sikret at der ikke er falske profiler, og samtidig at du har at gøre med en troværdig side, som desuden også er e-mærket. Skulle der alligevel opstå problemer, er kundeservice tilgængelig seks dage om ugen. 

Andre nævneværdige datingsider er dating.dk, som blandt andet er kåret som Danmarks bedste side. Herudover reklameres der med, at siden er meget nem og bruge, og at målgruppen er alle – det vil sige både mænd og kvinde til begge køn og i alle aldre. Desuden har dating.dk også en app, som gør det muligt for dig at være i kontakt med potentielle partnere hele tiden.

 

Alder er ingen hindring

En anden side, som blandt andet er kendt fra medierne er 40plus.dk. Målgruppen er her, som titlen indikerer, til personer på + 40 år. I dette segment er 40plus.dk endvidere den største side. Leder du efter en partner på + 50 år, kan du med fordel oprette en profil på 50plusmatch.dk. Her er målgruppen personer på 50 år og opefter. Du har her mulighed for match making og profilerne kontrolleres manuelt. Siden virker både på mobil og tablet, så du kan være tilgængelig hele tiden. Siden bliver vurderet af brugerne til 4 ud af 5 hjerter.

Hvis du oplever at datingsites kan være lidt anstrengende, kan du med fordel oprette en profil på c-date.dk. Her er det mere casuel dating, og du kan både finde flirts fra det modsatte køn, homoseksuelle, swingers eller modne kvinder/yngre mænd. Her er det også muligt at oprette en profil gratis. Målgruppen egner sig til personer over 30 år, og har et meget bredt publikum. Også c-date.dk tilbyder en mobilapp, så du ikke behøver logge på hjemmefra, men også kan være på mens du er ude. 

En anden side som er egnet til den yngre målgruppe er single.dk. Her findes der massevis af forskellige features og du får hurtig support, hvis noget er utilstrækkeligt. Siden er blevet vurderet til over middel, nemlig 3 ud af 5 hjerter. Selvom siden primært henvender sig til den yngre målgruppe, er alle velkomne til at oprette en profil. Vil du hellere have en bruger på en side for seniorer, kan du oprette en profil på senior.dk. Her får du en gratis profil, og siden har et stort publikum for personer over 50 år. Herudover er det et dansk brand.

En side, som er målrettet enlige forældre er nextlove.dk. Siden har stor brugervenlighed og mange brugere, som alle er enlige forældre, der søger ny kærlighed.

 

Hvis du opretter en profil på et datingsite, er det værd at overveje mobilabonnement samtidigt, fordi det ofte tager meget data at surfe på diverse datingsites – også selvom du vælger kun at have en profil på én side. For at få et overblik over hvilke mobilabonnementer, der giver den mængde data du har behov for, kan du besøge https://mobilabonnementpriser.dk/, som giver et overblik over teleselskaber med dertilhørende mobilabonnementer.