Installation og aktivering af Windows 7 som en Elektronisk Download

I denne installationsvejledning til Windows 7 som "Elektronisk download" vil vi vise dig, hvordan du henter og installerer din version af Windows 7. Når det produkt, du har købt hos os, er en "elektronisk download" vil du ikke modtage en fysisk DVD. Installationen gennemføres via en installationsdvd, som du selv opretter i Windows 7 eller Windows 8. Det er derfor nødvendigt for dig at have adgang til en anden udgave af Windows 7 eller Windows 8, så du kan lave denne installationsdvd. Hvis du vil brænde Windows 7 ned på en DVD fra Windows XP eller Vista, så kan du med fordel benytte CDBurner XP.


Vigtigt: Brug ikke USB til dette. Hvis du vil installere via USB, læs da vores artikel om dette ved at klikke her.


I det følgende vil vi grundigt guide dig gennem processen, som heldigvis tager ikke lang tid.
Det eneste du behøver er:
- En tom DVD til at brænde installationsfilen til.
Bemærk også, at du altid kan kontakte os og få udleveret din Windows 7-licensnøgle i tilfælde af at du har mistet den. Det er din garanti for, at du altid har mulighed for at få din licensnøgle/produkt igen.


Selve installationen:
Det første trin i installationen er, at du downloader installationsfilen til din version af Window 7. Følg download-linket, der vises i din faktura. Det er det korrekte download link til din version af Windows 7 i den bit-type, 32- eller 64-bit, der matcher din computer.
Efter installationsfilen er downloadet til dit skrivebord, vil du se en "Disc Image File" - også kaldet en ISO-fil.


1.
Højreklik på installationsfilen og vælg "Windows Disc Image Burner", således at programmet startes.


2.
Under "Disc burner:" angives dit dvd-drev. Eventuelt skal du vælge "Verify disc after burning", så vil din brændte DVD blive kontrolleret for fejl mod slutningen.
Klik på ”Burn” for at brænde installationsfilen til din tomme DVD.


3.
Installationsfilen bliver nu brændt til din DVD. Det tager ca. 5-10 minutter at gennemføre brændingen. Efter endt brænding bliver din nye installationsdvd automatisk skubbet ud af dvd-drevet. Du er nu klar til at installere Windows 7 på din enhed.


4.
I dette trin, skal du bruge din nye installationsdvd i den computer, du vil installere Windows 7 på. Indsæt installationsdvd'en i computerens dvd-drev, og tænd for computeren.
I nogle tilfælde er computeren ikke er konfigureret til at starte fra dvd-drevet. I det tilfælde skal du trykke på ESC-tasten så snart computeren starter op. Derved vil du få mulighed for at vælge: "Opstart af DVD / CD".
Du vil herefter se en tekst på skærmen, der siger:
"Tryk på en tast for at starte fra DVD eller CD..."
Tryk på en tast på tastaturet for at fortsætte.


5.
Nu vil Windows downloade installationsfilerne, og du vil se teksten:
"Windows is loading files..."


6.
Installationen vil begynde efter et par minutter. Du vil blive konfronteret med tre felter, hvor du skal indtaste:


 - Sprog


 - Tidszone / valutaformat


 - Tastatur


I princippet er alle områder sat til dansk. Hvis du vil installere Windows 7 på et andet sprog, kan du kontakte os og så vil vi hjælpe dig til at få det gennemført.


7.
I den næste dialogboks i installationsprocessen, skal du blot klikke på den store Install-knap.


8.
I de følgende dialogbokse vil blive bedt om at vælge, hvilken version af Windows 7 du ønsker at installere - her er det vigtigt, at du vælger den rigtige version, det vil sige den version, der svarer til den, du har købt hos os.


Resten af installationsprocessen vil forløbe mere eller mindre automatisk. På et tidspunkt vil du blive bedt om at indtaste licensnøglen til din version af Windows 7 og genstarte computeren én eller to gange. Kort efter vil du have installeret Windows 7 på din computer.


Kontakt venligst vores support, hvis du oplever nogen problemer.