Julefrokosten over dem alle

Sponsoreret

Der er kun fire måneder til jul. Kan du mærke, hvordan du længes efter duften af and, stegte svær og forsødet rødkål? Så kan du lige så godt komme i gang allerede i dag med at planlægge en julefrokost, som dine gæster sent vil glemme. Den skal være hyggelig, men den så sandligt også være alt andet end kedelig. Julefrokostsæsonen er forunderlig. Det er i denne tid alle småbørnsforældrene får lov at komme ud og te sig som tosser – de fleste kan ikke håndtere det, fordi kroppen ikke er vant til at feste. Derfor har du chancen for at arrangere årets fest. Få tips dertil herunder.


1.      Få fat i den bedste menu


De fleste associerer julen med opspilede, fyldte maver og lækkert mad. Din julefrokost skal ikke være en undtagelse. Få derfor fat i den bedste julemad til din julefrokost som du kan drømme om. Du kan vælge frit mellem de menuer, der passer bedst til dig og dit selskab. Om du er til et koldt bord, den traditionelle eller ønsker herlighederne veganske, så er der altid råd for en god julemenu for dig. Er maden først på plads, så er der ikke meget der kan gå galt.


2.      Planlæg underholdning


Julefrokoster er sjove. De er festlige udover det sædvanlige og når de første fem snaps er gledet ned i svælget, så tager det kun fart derfra. Der er mange små selskabslege, som du kan lave under hele middagen. Du kan f.eks. lægge et lappapir under hver af dine gæsters tallerken. Her kan der stå noget de skal gøre, eller en rolle de skal påtage sig hele aftenen.  Det kan være at din gamle kollega skal flirte helt uhæmmet med personen overfor eller at din ven fra folkeskolen skal holde tale. Dette er en leg der vil sætte gang i festen.


3.      Få et band ud og spille


Når I har spist, snakket og grinet af de sjove lege der er dukket op i løbet af aftenen, så er det tid til at feste igennem. Hvor end du holder din julefrokost, så gør plads til et dansegulv. Er der noget, som kan få folk op af stolene og svaj i kjolerne, så er det live musik. Det giver en helt anden energi end hvis der står en højtaler i hjørnet. Har du ikke så meget plads, så kan du bestille en duo, som kan være i stand til at starte en fest. Skal du virkelig have fyret op, så bestil et fuldt band, som kan levere alle tidens hits og give jer de bedste forudsætninger for at komme op af stolene. Det kunne været et band som Traffic Jam, der har kompetente musikere på scenen. Mangler du i virkeligheden andet?


God fest skal det lyde herfra!