Kan man afholde IT messe i Rødekro?

Har du været til IT messe i Bellacenteret i København, eller Messehallerne i Herning eller måske nogle af de store industrimesser i Tyskland? Der er masser af messer, året rundt, i hele verden for både det ene og det andet. Nogle messecentre er koncentreret om bestemte typer events, hvor andre har mulighed for at tilbyde mange forskellige slags events.


 


Alt efter hvilke besøgende man ønsker er der meget forskellige behov for, hvilken type messecenter man ønsker at benytte. Skal du afholde et arrangement under professionelle forhold i nogle rammer der giver mulighed for både musikarrangementer, IT-messer, større bryllupper eller andre fester? Vil du holde det et sted, der forbinder Danmark og Norden med Tyskland? Mulighederne er mange, men antallet af messecentre er ikke helt det samme. Slet ikke hvis du har nogle behov, som kræver fleksibilitet eller bestemt lydudstyr eller noget helt tredje eller fjerde.


 


Hos cccenter.dk finder du et eventcenter, som adskiller sig fra de fleste andre. Det ligger tæt på Tyskland, hvilket gør det attraktivt for tyskere at deltage i arrangementer, det ligger også kort afstand fra motorvejen, så det er ikke svært at finde derhen. Det er muligt at arrangere store messer i Danmark, som tilbyder alt fra babytøj, IT, mode eller koncerter. Det kunne også være at du bare var på udkig efter et meget stort lokale til en firmafest eller et større kundearrangement.


 


Hvis du afholder et større IT arrangement, så sørg for at få nogle af de store spillere på markedet med til at sponsorere noget af eventen. Det giver altid lidt ekstra pondus at have en samarbejdspartner. Særligt hvis denne partner frigiver nogle licenser til et nyt spil der lige er kommet på markedet eller hvis de opretter en konkurrence, som alle besøgende kan deltage i.