Køb dine julegaver online – julegaveideer

Julen nærmer sig med hastige skridt, og mange af os har for travlt til, at stå i kø i butikker, ønsker at spare penge, eller blot sidde i ro og mag for at udvælge den julegave vores kære bliver gladest for. At købe julegaver online er både tidsbesparende, billigere end at handle konventionelt og meget mere afslappende. Samtidig får man let et godt overblik over valgmuligheder, og ofte også nye julegaveideer når man surfer rundt.
Her har vi samlet nogle af de netbutikker, som er redaktionens favorit-steder til online julegavehandel og hvor de flestes julegaveønsker kan opfyldes til fornuftige priser. God fornøjelse med juleindkøbene.

Elektronik


Mange ønsker sig elektroniske julegaver. Det er ting som fladskærms TV, digitale kameraer, GPS, mobiltelefoner, computere og spillemaskiner. Når man handler denne type varer online er det vigtigt, at sælgeren er til at stole på og her går man ikke galt i byen hos Proshop. De er et af Danmarks ældste og mest respekterede sælgere af elektronik online. Samtidig er de placeret i Danmark og er indehavere af e-mærket, hvilket sikrer dig som forbrugere rigtig godt. At handle elektronik har altid fungeret godt for os og alle formaliteterne er på plads. Køb derfor årets elektroniske julegaver hos Proshop som vi linker til herunder.
Køb elektronik hos Proshop – Klik her

Populære gaveideer hos ProshopTil hamTil hendeTil børn
Phillips fladskærms TV
Philips 42 tommer
Nintendo Wii Fit Plus inkl. Balance Board
Nintendo Wii Fit
Nintendo Mario Kart - Wii
Nintendo Mario Kart

Computerspil


Er det udelukkende computerspil det handler om, så findes der kun ét sted i redaktionen øjne, og det er Coolshop. Her finder du stort set alle computerspil til markedets bedste priser.
Igen er her tale om en dansk forhandler med dette rette gode omdømme og e-mærket tilknyttet.
Køb computerspil hos Coolshop - Klik her

Populære gaveideer hos CoolshopTil hamTil hendeTil børn
Modern Warfare 2 (Call Of Duty) /PC
Modern Warfare 2
Sims 3: Verdenseventyr /PC
Sims 3: Verdenseventyr
LittleBig Planet /PS3
LittleBig Planet

CD'er og DVD'er


Er det CD'er og DVD'er der gør dine nærmeste glade, må vi anbefale CDON. De har et kæmpe udvalg inden for musik og film. Ud over det er de sikre at handle hos og leverer varer hurtigt.
Køb musik og film på CDON - Klik her

Populære gaveideer hos CDONTil hamTil hendeTil børn
Anders Matthesen vender tilbage... Live på Det Kongelige Teater
Anders Matthesen
Vender tilbage
Robbie Williams - Reality Killed The Video Star
Robbie Williams
Reality Killed The Video Star
Disney's klassiker 1: Snehvide og de syv små dværge
Disney's klassiker 1:
Snehvide og de syv små dværge

Rejser og hotel


Flybilletter får man for tiden stort set kastet i nakken. Derfor er kunsten, hvis du skal give din kære en oplevelse i form af en rejse i julegave, at finde lækre destinationer og ikke mindst et godt hotel. Når man nu er igang og kan få det fulde overblik hos Hotels, så kan du jo lige så godt vælge et luksusværelse til markedets laveste pris hos markedets mest brugte hotel booker. Vi anbefaler Hotels med mange positive erfaringer herfra. Til flybilletter anbefaler vi SAS.dk.
Bestil din hotelværelse hos Hotels - Klik her

Populære hoteller og destinationer hos HotelsTil hamTil hendeTil børn
Hoteller i Los Angeles
Los Angeles, USA
Hoteller i Paris
Paris, Frankrig
Hoteller i Khania
Khania, Grækenland

Mobiltelefoner


Vi kommer ikke uden om det. Rigtig mange ønsker sig den nyeste, fedeste eller smarteste mobiltelefon. Lige som de gjorde sidste år og nok gør næste år igen. De fleste på redaktionen køber selv mobiltelefoner hos Telia, hvor sikkerheden for levering og et godt udvalg er vigtige parametre for valget. Her inkluderes typisk også et abonnement, der dækker et normalt forbrug, hvilket er et plus når man giver denne type gave.
Køb mobiltelefoner hos Telia - Klik her
Populære mobiltelefoner hos TeliaTil hamTil hendeTil børn
iPhone
iPhone med 8 GB
Samsung S5230 Pink
Samsung S5230, Pink
Sony Ericsson T700
Sony Ericsson T700

Tøj


Det er vidst en skrøne, at bløde pakker skulle være kedelige. Langt de fleste ønsker sig og bliver uendeligt glade for den rette bløde pakke. Herunder er forslag til, hvor du kan finde lækkert tøj til gode priser onlineTil hamTil hendeTil børn
Smartguy
ONLYSmartSmall

Vi håber at vores online favorit butikker til julehandel har hjulpet dig videre i din julehandel og ønsker dig en glædelig jul.