Kom godt i gang med at lave din egen hjemmeside

Vil du gerne have din egen hjemmeside? Er du i tvivl om, hvordan du skal gå i gang? I denne artikel kan du få en masse gode tips og tricks til, hvordan du på rekordtid får lavet en succesfuld hjemmeside.


Start med at finde et godt webhotel


En hjemmeside kræver et webhotel. Derfor er noget af det første du skal gøre at finde et webhotel. I stedet for at vælge det første og bedste du ser, så bør du i stedet bruge lidt tid på research. I den forbindelse kan du med fordel læse videre i afsnittet herunder.


Er du i tvivl om, hvilke gode webhoteller der findes på markedet lige nu? I så fald bør du besøge følgende sammenligningsside her. Ved at besøge denne side får du en stor oversigt over de forskellige webhoteller. Du kan lynhurtigt se, hvor det er billigst at have sin hjemmeside kørende samtidig med, at du også kan sammenligne de mere tekniske specifikationer.


Wordpress er det nemmeste CMS du kan bruge


Hvis du gerne vil hurtig i gang uden for mange dikkedarer, så bør du installerer CM-systemet Wordpress på din hjemmeside. Wordpress er et blogsystem, der gør det uhyre nemt for dig at lave en funktiondygtig hjemmeside.


En stor fordel ved Wordpress er, at der findes et væld af tutorials og hjælpevideoer på nettet som du kan bruge til at lave din egen side. Med Wordpress bliver det ikke nemmere at lave en flot hjemmeside.


Lav noget godt indhold og forvent mange besøgende


Når du har fået styr på ovenstående, så er det blevet tid til at lave selve indholdet. Indholdet skal være godt og interessant, hvis du gerne vil gøre dig nogle forhåbninger om at få nogle besøgende.


Det er en fantastisk god ide at bruge billeder, videoer, grafikker og lignende med henblik på at gøre hjemmesiden interessant at se på. Hvis du gerne vil se et eksempel på en hjemmeside, der er kendt for at lave godt indhold, så kan du med fordel besøge Spilnu.dk. De har bl.a. lavet en flot infografik om forsvarligt spil.