Lån til lavere rente til din virksomhed via en statsgaranti

 


 


Lån til lavere rente til din virksomhed via en statsgaranti


Står du som virksomhedsejer og kan se at du har behov for at søge om et erhvervslån, for at kunne optimere yderligere i virksomheden, så kan det være noget af en jungle at finde rundt i, når det gælder om at finde det bedste erhvervslån på markedet.


Hold tungen lige i munden og find det bedste erhvervslån


Der findes mange lånemuligheder derude og det er vigtigt at man ikke bare handler i desperationens moment, alene fordi man netop har set denne mulighed for at optimere eller lignende, men man skal i stedet sørge for at holde tungen lige i munden og sikre sig at man får læst alt der er nødvendigt at få læst.


Når man skal finde det bedste lån, så handler det om at finde det lån der bliver den billigste løsning for din virksomhed. Det er som regel renterne der afgør hvor billigt et lån du står med i hånden og det er derfor også vigtigt at forstå hvorfor rentesatsen kan variere. Det handler om den risiko långiver løber ved at låne din virksomhed pengene og derfor bør du se efter dine muligheder for en form for garanti som du f.eks. kan læse mere om her: .


Statsgaranti leder direkte videre til en lavere rente


Det er ikke let at finde de virksomheder, fonde eller lignende der gerne vil stille en garanti for et erhvervslån, men hos Flex Funding er det netop dette der arbejdes med. I forbindelse med et godt samarbejde til Den Europæiske Investeringsfond, er der her mulighed for at stille den garanti som långiver kræver for at give dig den bedste rente.


I og med at investorer og andre långivere skal vide sig sikre på at de virksomheder der skal have hjælp til finansiering igennem dem, ikke bare er på vej til at lukke, skal alle virksomheder der søger om lån igennem en kreditvurdering for derefter at kunne få muligheden for at få et lån med statsgaranti.