Lidt om USB nøgler

USB Nøgler er blevet meget populære de seneste år, og det er også med god grund. For blot 5-10 år siden brændte man Cd’er, når man skulle have noget med sig – det tog både rigtig lang tid, og så var Cd’erne også meget lette at komme til at ridse eller knække. Mange skoler vil i dagens Danmark have at alle elever har en USB, så de kan tage deres dokumenter med hjem. Det er både meget billigere i længden, og en USB fylder heller ikke særlig meget i forhold til en Cd-rom.


Hvad er en USB Nøgle?


EN USB Nøgle er ligesom en Cd-rom, hvor du kan gemme musik, film, og andre dokumenter på. En USB Nøgle fylder ikke særlig meget, og det er derfor danskernes foretrukne valg, når det kommer til opbevaring af PC dokumenter. En USB nøgle kan fås i mange forskellige versioner, og de har oftest også mange flere GB end en Cd-rom. USB Nøglerne har i den grad afskaffet Cd-rom, hvor der kun kunne være få MB plads på – i en USB kan der være mange GB plads.


Hvad kan man bruge en USB Nøgle til?


Som skrevet ovenover kan du bruge den til at gemme dine dokumenter på. Det er fuldstændigt ligegyldigt om det er musik, billeder, film, word dokumenter, eller nogle andre ting. Så en USB Nøgle kan du bruge til at opbevare dine dokumenter på, eller tage dem med dig rundt. En USB Nøgle fylder nemlig ikke særlig meget, og det er derfor muligt at opbevare den de mest utænkelige steder.


Hvad er det smarte ved en USB Nøgle?


Det smarte ved en USB nøgle er som sagt at den ikke fylder særlig meget, og derfor kan du have den med dig overalt – i flyveren, bilen, skolen, arbejdet, eller nogle helt andre steder. Det som også er smart ved en USB Nøgle er at du også kan bruge den som en slags dropbox. Mange køber en masse Cd’er som de kan gemme alle deres ting på, eller bruger en dropbox på internettet. Med en USB Nøgle kan du stensikkert have alle dine dokumenter samlet et sted, uden at det kommer til at koste dig andet end det engangsbeløb, som du betaler for din USB.


Hvor kan man købe USB Nøgler?


Man kan købe USB Nøgler rigtig mange steder på nettet, og det er blandt andet også derfor at de er blevet så populære. Mange gør bare den fejl at de betaler alt for meget for en USB Nøgle, og derfor kommer jeg nu med en anbefaling. Mange mennesker bliver nemlig snydt når de køber USB Nøgler, fordi at USB Nøgler er relativt nye i Danmark, og derfor er der ikke en helt fast pris på dem endnu. En af Danmarks største leverandører af USB Nøgler er USBshoppen.dk. USBshoppen.dk har rigtig mange USB Nøgler til salg, i de mest utænkelige farver og designs. Derudover kan man få USB Nøgler i mange forskellige størrelser – de har nemlig USB Nøgler med 1 GB plads, og nogle med 2, 3, eller 4. Deres priser er billige, og de leverer fra dag til dag.


Hvordan ser USB Nøgler ud?


Du burde efterhånden snart have tegnet en tegning inde i det hoved, af hvordan en USB Nøgle ser ud. Men for en sikkerhedsskyld, kan vi lige så godt tage den. En USB Nøgle er en lille ’dims’ med en typisk længde imellem 3 og 6 cm, og bredden er omkring 1 cm. I den ene ende af USB Nøglen sidder der så en anden ’dims’ som man skal stikke i computeren – det er et lille stik på omkring 1 cm. EN USB Nøgle er selvfølgelig ikke bare en kedelig grå tingest man kan gemme, og der er blevet lavet flere tusinde af designs. Der findes USB Nøgler med pirater på, en prinsesse, blå, rød, og de mest utænkelige designs – der er virkelig mange designs. Inde på USBShoppen.dk er der også mange forskellige designs, til en overkommelig pris.


Hvilke størrelser kan man få en USB Nøgle i?


USB Nøgler findes i de mest utænkelige størrelser, og derfor kan det også være svært at bestemme sig når man skal købe en USB Nøgle. De mest solgte størrelser er 2 & 4 GB, og det er de størrelser der er solgt mest fordi at folk tror at 2 GB er meget – det kommer bare an på hvad du skal have på USB Nøglen. Hvis du eksempelvis bare har billeder på din USB, så behøves du ikke mere end 2 – max 4 GB. Hvis du derimod skal have musik på den, så skal du nok op i en 4 GB – måske 6 GB. Hvis du også vil have film på den, så skal du op og have en 8 GB – mindst. Word dokumenter fylder ikke så meget, så dem skal du ikke tage højde for. Hvis du er en almindelig forbruger som bruger din USB til nogle tekst-dokumenter, lidt musik, og måske en enkelt film, så vil jeg klart anbefale dig en 8 GB. Det er nemlig rigtig træls at man lige pludselig ikke har nok plads på sin USB – hvis du køber en 8 GB eller derover er du i hvert fald sikker på at det ikke sker lige med det samme.


Hvad er prisen for en USB Nøgle?


Det svinger selvfølgelig alt efter hvilken størrelse du vil have. En 2 GB USB Nøgle kan du (hvis du er heldig) finde for 100 kroner, eller derunder. USB Nøglerne koster sjældent over 300 kroner, hvis du handler det rigtige sted. Inde på USBshoppen.dk har de en masse USB Nøgler fra under 100 kroner, og de er altså i tip-top kvalitet. Der er ingen tvivl om at USB Nøglerne vil i fremtiden blive meget mere populære end de er nu, pga. at de intet fylder, og er lette at tage med på farten. USB Nøglerne, går klart en lys fremtid i møde. Så hvis du ønsker dig en god og billig USB Nøgle med stilfuldt design, så er det bare med at søge på Google. Eller også kan du tjekke USBshoppen.dk ud – god fornøjelse.