My PC Support

Koncentrer dig om de ting der giver dit liv mest værdi, og lad os hjælpe dig når computeren ikke virker. My PC Support er et førsteklasses supportprodukt til private PC-ejere, der sætter pris på øjeblikkelig hjælp når uheldet er ude eller programmer skal installeres og opsættes korrekt. Takket være moderne support-software kan vores teknikere hjælpe dig med nært sagt enhver IT-relateret krise, så læs videre og blig klogere på, hvorfor du ikke kan undvære My PC Support 2012.

Få svar på det meste - med det samme


Med My PC Support skal du aldrig vente mere end få minutter på at få et kompetent og fyldestgørende svar. Vores teknikere sidder klar til at hjælpe dig på en lang række platforme, som hver især udmærker sig ved forskellige udfordringer, problemer og scenarier. Grundlæggende set er My PC Support delt op i disse tre supportmetoder, der til sammen giver dig maksimal tryghed og værdi for pengene:
1. Chat- og E-mail-support med omgående svargaranti er oplagt til diverse småproblemer med forskellige software, hvor det er en fordel at have en udførlig løsning på skrift, og desuden have mulighed for at tage fat på problemet senere.
2. Ubegrænset telefonsupport er den bedste supportmetode, når der er brug for et hurtigt syn på sagen i forbindelse med forskellige slags problemer og udfordringer. Vores teknikere er uddannet i at supportere dig bedst muligt over telefonen, og kan hjælpe dig uanset om du sidder foran computeren eller er på farten.
3. Fjernovertagelse er en af vores mest populære supportmetoder, hvor en af vores grundigt uddannede og kompetente teknikere får mulighed for at styre din computer og løse problemet på egen hånd. Du kan naturligvis monitorere hele sessionen, og komme med løbende indspark og kommentarer undervejs. Vi respekterer naturligvis dit privatliv, og løser problemet hurtigt og professionelt.

Hjælp til næsten alt - Og altid


Vi ville meget gerne kunne supportere alle tænkelige styresystemer og programmer, men da vi stræber efter udelukkende at levere support i absolut topklasse, har vi valgt at begrænse os til en række kerneprogrammer på Windows-platformen. Vi supporterer således problemer på selve styresystemet og i forbindelse med en lang række forskellige programmer, men hjælper naturligvis også gerne med andre småproblemer hvor teknikeren har den fornødne kompetence til at give en professionel service. Som abbonent på My PC Support har du adgang til forskellige typer support hele døgnet rundt, og du er dermed altid i gode hænder hvis uheldet er ude.

Bliv opdateret - og få gratis opdateringer


Med My PC Support kan du få dit PC-liv på skinner og slippe alle de bekymringer, der relaterer sig til din computer. Vi hjælper både præventivt og når uheldet er ude, og leverer naturligvis gratis opdateringer til dig, når vores software kan forbedres og udvides. Vores anerkendte tilfredshedsprogram giver dig ret til 100% refundering hvis du imod forventning ikke er tilfreds med My PC Support, så klik videre og prøv vores revolutionerende produkt allerede i dag.
Bestil My PC Support her