Netflix i Danmark – Verdens dyreste land at have Netflix i

Sponsoreret

Netflix er en af de største streamingtjenester i Danmark og der er ingen tvivl om at de også sidder godt på tronen som den ukronede konge af streamingtjenester. Og her i Danmark så vil vi med glæde have et Netflix abonnement som vi betaler til hver eneste måned fordi vi syntes ikke det er dyrt at betale 79 kroner om måneden for at få så mange film og oplevelser tilgængelige for os hver eneste dag og endda uden begrænsning. Men er det overhoved billigt at have et Netflix abonnement? Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi ser på hvad der kan være af prisforskel på et Netflix abonnement og om vi får nok værdi for vores penge kontra andre lande som også tilbyder abonnementerne til deres indbyggere.


Får vi hvad vi betaler for med Netflix i Danmark?


Når det kommer til Netflix, så er det noget som stort set alle danskere kender til. Du kan se de forskellige priser på Netflix i Danmark hos stream-tv.dk hvis du er interesserede i at se hvor meget forskel der kan være. Men her kan vi lige kommet med et par eksempler på hvordan prisforskellen kan være forskelligt fra i Danmark og USA. I Danmark betaler du som sagt 79 kroner for at få det mindste abonnement, hvor du har adgang til at se alle film og serier. Med dette abonnement kan du ikke se det med HD eller UHD kvalitet hvilket betyder at du ikke kan se den optimale opløsning af de film og serider der vises, hvilket naturligvis er noget som dem med nye fjernsyn og god opløsning har interesse i.


I USA betaler man 60 kroner for denne abonnementstype hvilket betyder at vi betaler 19 kroner mere om måneden for at få dette abonnement.


Mindre indhold på vores Netflix abonnement i Danmark


Nu hvor vi kan konkludere at vi er dyrere at have Netflix abonnementer i, så burde vi vel også have mere indhold i Danmark end i USA, ikke sandt? Forkert. Vi har faktisk langt mindre indhold end de har med den Amerikanske version, selvom vores pris er højere end deres. De har nemlig 3 gange så mange film og serier i forhold til os i Danmark, hvilket betyder at vi betaler mere for vores abonnementer hos Netflix i Danmark, men vi får faktisk mindre for pengene, meget mindre. Derfor kan det godt betale sig at have et Amerikansk Netflix abonnement.