Ønsker du dig en ny gamer pc?

Sponsoreret

Et fedt gameplay, en interessant historie og ikke mindst en flot grafik er med til at gøre computerspil til et særdeles underholdende tidsfordriv. Det kan fange din opmærksomhed helt på linje med en god bog eller en imponerende biograffilm. De bedste spil fører altid til mange timers fordybelse i den computerskabte spilverden. Udviklingen går stærkt, og de nyeste computerspil er typisk med til at presse pc’en og grafikkortet til det yderste. Derfor vil du som spilentusiast sikkert have behov for at opgradere den gamle gamer pc med jævne mellemrum, eller måske ligefrem købe en helt ny.


En lækker top-of-the-line computer, der kan køre den nyeste spilgrafik gnidningsløst i højeste opløsning, er desværre ikke billig. Måske drømmer du ovenikøbet om at sammensætte en maskine helt efter dine egne ønsker?


Har du husket at spare op?


En passioneret gamer kan med stor fordel forsøge at sætte penge til side. Så kan udgiften ved at opgradere føles mindre, eller i hvert fald mere overkommelig. Hvis ikke lommerne er dybe nok eller din familie hellere vil give dig bløde pakker ved gavetid, kan du måske være fristet til at optage et lille forbrugslån til at finansiere dit næste gamereventyr. Jo større din opsparing er, jo mindre behøver du at låne, så spar op!


Du skal huske at tænke dig godt om, inden du optager et lån


Tip nr. 1: Lån altid med omtanke. Tip nr. 2: Lån aldrig mere, end du har mulighed for at tilbagebetale. Tip nr. 3: Undersøg altid hvad ÅOP er (årlige omkostninger i procent). Tip nr. 4: Overvej seriøst, om du har alternativer til at låne penge.


Tænker du på at samle flere mindre lån til et større lån for overskuelighedens skyld, så læs mere her.


Hvilken computer skal du vælge?


Heldigvis er der mange forhandlere af gamer pc’ere, så du kan med fordel sammenligne priser inden du køber. Tag et kig online, og undersøg alle de gode valgmuligheder, der findes. Du skal tage stilling til flere ting. For eksempel hvad er dit budget, hvilken type/størrelse processor og grafikkort, hvor meget hukommelse er der brug for, skal der være flot LED-belysning i forskellige farver på kabinettet? Sammensætter du helt eller delvist maskinen selv, så er der endnu flere komponenter at tage stilling til, hvilket ofte kræver stor viden eller meget research. Det allernyeste grej er uden tvivl det dyreste, men måske kan mindre gøre det?