Online Bingo

Bingo er et ret simpelt men sjovt spil, der bliver mere og mere populært at spille online – derfor har vi lavet en kort introduktion til spillet.
Hver enkelt spiller starter ud med at købe et blankt bingo plade, eller flere hvis man ønsker det. Bingo ligner til forveksling et lotteri. Her er nemlig en opråber, der udtrækker tilfældige numre fra et sæt af 75 til 90 forskellige numre. Hvis du har det nummer på pladen, der udtrækkes markeres numret i resten af spillet. Hvis du er den første spiller, der har alle tal markeret på pladen, eller har opnået et specielt mønster på pladen (normalt 5 numre på en vandret, lodret eller diagonal række), alt efter reglerne i det respektive spil, så har du vundet og skal råbe ”bingo” for at vinde spillets præmie.
Den mest populære variation af bingo spilles med en plade der har 24 nummererede firkanter og en ”gratis” firkant, der findes på midten af pladen. Hver plade har 5 rækker og 5 kolonner. Disse rækker er markeret med bogstaverne B-I-N-G-O fra venstre mod højre. Hver enkelt firkant i ”B” kolonnen indeholder 5 forskellige numre rangerende fra 1 til 15. Den næste kolonne med bogstavet ”I” indeholder 5 numre fra 16-30. Bogstaverne ”N”, ”G” og ”O” indeholder 5 numre rangerende fra 31-45, 46-60 samt 61-75 hver især.
Da Bingo er blevet så populært over hele verden er der stor variation i præmierne. Det kan være alt fra legetøj, biler, madvarer til millioner af kroner i kontanter. De fleste steder, inklusive Danmark, er bingo lovligt at spille og med bingos indtræden på den danske del af Internettet har man som dansker nu mulighed for at vinde store pengepræmier online ved at spille bingo.