Overvågning

Der kan være mange gode grunde til, at man ønsker at overvåge en computer. Måske vil man gerne kontrollere, hvor meget ens ansatte laver på en dag, om de laver noget de ikke skal, eller om de måske går så vidt og sender hemmelige oplysninger til andre personer, eller virksomheder.
Private personer kan dog også have grunde til at overvåge computere. Mange ønsker at kunne kontrollere, hvad deres børn laver på computeren, og ikke mindst på nettet. Andre vil måske se nærmere på, hvem ens partner snakker sammen med ,og om hvad, online.
Overvågning kan lyde som et overdrevet skridt at tage, men efterspørgslen er der, og med alt det der sker nu til dags, måske med god grund. -Det vil jeg lade læseren vurdere, men vi vil samtidig præsentere et værktøj for dem som ønsker at overvåge det ene eller det andet!
Værktøjet hedder NETObserve og er toppen af toppen, når man taler om overvågningsprogrammer. Når NETObserve er installeret på den overvågede computer, er det pratisk talt umuligt at finde det,
for uvedkomne, og helt umuligt at gøre noget ved.
NETObserve tager en række skridt for at undersøge, hvad der sker på computeren.
NETObserve kan tage screenshots, i forskellige sammenhæng og formater, og gemme dem til senere kontrol/bevis.
Samtidig er der en række funktioner, der gør det lettere for dig. Bl.a. kan NETObserve selv sortere i screenshots.
Aktiviteten bliver målt konstant. Dvs. start og sluk af computeren registreres, logs af alle aktiviteter gemmes, så præcis arbejdstid eller skulketid kan regnes ud.
Alle filer der åbnes, redigeres, oprettes mv. bliver også logget, og alt omkring
filen bliver også sammensat i den overskuelige rapport, som du får. Bl.a. om filen kommer fra nettet, og i så fald hvor fra! Dette kan være meget smart, hvis der er filer på netværket, eller computeren,
som visse personer ikke må anvende.
Som du nok allerede har gættet, så bliver alt omkring de kørende programmer også registreret. NETObserve vurderer også om der er tale om relevante programmer for en arbejdsplads, der bruges.
Er det hvilke sider der bliver besøgt på nettet der er interessant for dig at vide noget om, så er det også med i NETObserve's rapport, og der er detaljer om alt fra tidspunkt af besøget, hvor mange af besøgene der har været på "beskidte" websites til hvilke sider der er de mest besøgte!
Som om det ikke var nok, så bliver også alle tryk på tastaturet registreret og gemt.
Og skulle personen chatte så bliver alle samtaler gemt, hvis den overvågede bruger programmer som MSN, Yahoo eller ICQ.
Kort sagt alt relevant, og lidt til, får du i en overskuelig rapport, når det passer dig!
Du kan endda tjekke disse rapporter når du vil online fra et helt andet sted.
NETObserve er gratis at prøve og du kan hente NETObserve lige her!
Se hele overvågnings-sektionen: Overvågning.