4 måder at få hurtigere internet på

Der er et kæmpe markedet indenfor internet i form af bredbånd, fibernet, COAX  og mobilt bredbånd og i dag er der også flere krav til at have hurtigere internet fordi de ting vi skal bruge kræver hurtigere download hastigheder og upload hastigheder.


Derfor har vi her samlet 7 måder hvor du kan få hurtigere internet på.Tjek de forskellige udbydere ud


Der findes utroligt mange udbydere derude i dag, og det er slet ikke de samme produkter som de forskellige udbydere levere. Du kan eksempelvis hos mange udbydere kun opnå bredbånd igennem telefon nettet, hvor du maksimalt kan få mellem 50 og 100 Mbit i sekundet i download, og her er upload hastighederne ikke specielt hurtige i forhold til upload hos fibernet udbyderne, som oftest har det samme i upload som de har i download. Der findes mange udbydere og du kan læse en masse omkring udbydere og internet på sider som Mit-bredbånd.dk. Læs mere om bredbånd og internet her, hvis du vil blive klogere.


Derfor skal du sørge for at tjekke hvad din egen udbyder levere i forhold til konkurrenterne.


 


Du må ikke gemme din router


Du bør ikke gemme din router i et skab, bag en sofa eller i et lukket rum, hvis du vil have hurtigere internet. Hvis du får din router frem, så den står i det fri, eksempelvis i stuen eller lignende, så vil wifi forbindelsen få bedre signal ud til de enheder som du logger på det trådløse netværk på.


Signalet skal nemlig igennem flere forhindringer når du gemmer den væk, og det er helt tydeligt at der er en forskel, hvis du ønsker at have en optimal forbindelse i hele hjemmet.


 


Vælg den rigtige teknologi


Det er forskelligt rundt omkring i landet, hvilken teknologi du skal vælge, da det ikke er alle steder at de forskellige internet løsninger fungere. Bredbånd er den løsning som de fleste har adgang til. Faktisk har hele 93% af danskerne adgang til bredbånd på kobberforbindelsen. Men der er også fibernet, som flere selskaber er begyndt at udbygge infrastrukturen med, som også bliver mere og mere populært i Danmark.


Hvis du ikke har adgang til nogen af dem, så er mobilt bredbånd nok din eneste mulighed, som køre på 4G forbindelsen og derfor er 97% af danskerne repræsenteret med forbindelse.


 


Få en ny router


Hvis du har prøvet alle de overstående muligheder og dit internet stadig ikke fungere særligt godt derhjemme, så kan det være at du skal skifte til din router ud med en nyere model. Du får som regel en ny router når du bestiller internet hos de forskellige udbydere, og derfor kan du starte med at ringe til din udbyder og høre om de har en nyere model end den du har. Men har de ikke dette, så kan du købe din egen router til omkring 1000 kroner, som du kan have i mange år. På den måde kan du sørge for at få den bedste og nyeste router, og så skal du ikke nøjes med de lidt billigere routere som internetudbyderne giver dig.