Sådan finder du det bedste internet til gaming

Sponsoreret

Det absolut værste der kan ske, når man gamer, er når internetforbindelsen lagger. Det kan betyde game over og hvis ikke man er så uheldig, så påvirker det hvert fald resten af ens spil og præstation. Man kan på ingen måde komme uden om, hvor vigtigt det er at have et hurtigt og stabilt internet. Hvis du er i tvivl om, hvad der skal til før du har det perfekte internet til din gaming oplevelse, så er der her lidt tips og tricks og gode råd. Det vigtigste at huske er, hastighed og stabilitet. Hastighed er vigtigt, når vi snakker download og upload. Mens stabilitet sikre dig, at din internetforbindelse ikke lagger. Men hvad skal man så holde øje med, når man vælger internet?


Hastighed er vigtigt for en god oplevelse


Når du har fået alt dit gear i orden, og du har fundet den bedste gaming pc, så skal man også have det bedste internet. Det er ærgerligt at sidde der og have det bedste af det bedste og så ikke have hurtigt internet. Man skal finde internet med en hastighed, der er optimal og stabil. Oftest behøver man ikke mere end 200 mbit download-hastighed, men hvis du vil downloade hurtigere, skal man have en bedre hastighed end det. Men når du skal vælge dit internet, skal du huske ikke kun at kigge på download, men faktisk have dit fokus på upload-hastigheden. Hvis du f.eks. uploader dit gameplay til YouTube eller hoster et spil, skal din upload-hastighed være ret høj. Upload-hastighed kan være ret dyr, men der findes flere fiberforbindelser, der tilbyder gode det til rimelige priser. Hvis du er i tvivl om, hvordan du kan finde det bedste og hurtigste internet, kan du altid bruge find-internet.dk og sammenligne de forskellige udbydere. Så længe du har styr på, hvad der er det bedste internet til gaming, kan du hurtigt og nemt vælge det rette internet til dig. 


Det skal du huske når du vælge internet


Der er flere ting, der er værd at huske på, når du skal vælge det bedste internet til gaming. Hvis du er opmærksom på disse, kan du nærmest være garanteret en perfekt spilleoplevelse. Først og fremmest skal du huske download-hastighed og upload-hastighed. Sørg for at have minimum 200 Mbit i download-hastighed. Din upload-hastighed burde være på minimum 20 Mbit. En anden ting du skal være opmærksom på er, hvilken forbindelse du bruger. Brug helst fibernetforbindelse og ikke mobilt bredbånd. Husk også, at hvis du deler din forbindelse med andre, kan det påvirke din spilleoplevelse og derfor, hvis du deler med andre, få endnu hurtigere og stabilt internet for at være på den sikre side. Stabilitet er vigtigere end hastighed. Du behøver nemlig ikke at betale for mere end 50 Mbit, men i stedet bør du have en stabil forbindelse. Den bedste måde du kan være sikker på at undgå en ustabil forbindelse, er ved at vælge internet via DSL, fibernet eller kabelnet.