Sådan finder du det bedste kviklån på nettet

Sponsoreret

Annonce


Har du brug for hurtige penge? Så kunne et kviklån være den rette løsning for dig.


Traditionelt har det at låne penge været en lidt langsommelig og omsonst affære. Du skulle ned i din bank eller alternative låneudbyder i en fysisk lokation.


I dag er det anderledes. Nu kan du nemlig nemt og bekvemt finde dit kviklån fra hjemmets trygge rammer. Alt du skal gøre er at gå på internettet og finde kviklånet blandt én af de mange udbydere.


… Men netop det at der er så mange udbydere kan faktisk gøre det til lidt af en opgave at finde et kviklån. For hvordan finder du det lån, der passer bedst til netop dig og din situation. Det kan du blive klogere på i denne guide. Her giver vi dig nemlig vores bedste råd til, hvordan du finder det bedste kviklån på nettet. 


1. Find de mange kviklån


Som vi nævnte i vores indledning, så er der ufatteligt mange lånemuligheder på det danske marked. Derfor er det vigtigt, at du danner dig et overblik over kviklånene, inden du træffer dit valg.


I denne forbindelse må du først og fremmest finde lånene hos de aktuelle udbydere.


Dette kan du gøre ved at besøge udbydernes hjemmesider – Disse kunne f.eks. tælle Vivus, Ferratum og Lendo.


Denne metode kan dog godt være en lidt langsommelig affære. En hurtigere måde at gøre det på, er at benytte én af de mange sammenligningstjenester på det danske marked. F.eks. Kviklaan-guide.dk der har samlet en oversigt over mange af de danske kviklån


2. Sammenlign kviklånene


Så snart du har fundet kviklånene, er det tid til at sammenligne dem. I denne forbindelse er der en række begreber, du bør kende til, så du kan lave den bedst mulige sammenligning. Disse begreber tæller særligt:  • ÅOP: ÅOP er en forkortelse for ”årlige omkostninger i procent”. Dette tal giver dig en god idé om, hvor dyrt kviklånet er, idet det inkluderer både gebyrer og renter. Vær dog opmærksom på at ÅOP godt kan være lidt misvisende til netop kviklån, da disse ofte har en ret kort løbetid.

  • Løbetid: Vi nåede lige at få nævnt løbetid i afsnittet ovenfor… Og dette er også et ret vigtigt begreb at kende til, når du skal tage dit kviklån. Løbetiden er – som navnet antyder – den periode, som lånet løber over. Hvis alt andet ellers er det sammen, kan det siges, at et lån bliver dyrere totalt set, jo længere løbetiden er. Grunden til dette er, at der beløber sig omkostninger på løbet gennem længere tid ved et længerevarende lån. Omvendt betaler du hver måned mere tilbage, jo kortere løbetiden er, da du vil betale lånet tilbage over færre terminer, som derfor bliver højere.

  • Lånebeløb: Lånebeløb behøver vi nok ikke at dykke så dybt ned i som begreb. For det er jo kort og godt bare et udtryk for det beløb, som du låner. Det gør det dog ikke mindre vigtigt at overveje, inden du optager dit kviklån. Grunden til dette er, at du typisk bør undgå at låne meget mere, end du egentlig har behov for… Og omvendt bør du jo også passe på med at låne for lidt, da du i så fald hurtigt bare står med samme problem igen.