Sådan gør du hjemmekontoret til en gamerhule

Sponsoreret

Elsker du at game, downloade ting fra internettet og i det hele taget rode med computere og elektronik og har du samtidig brug for et kontor derhjemme? Så læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du kan gøre dit hjemmekontor til et sted, hvor du også kan give den fuld gas med gaming og andre computerrelaterede sysler.


Under coronapandemiens nedlukninger har mange mennesker over hele landet indrettet et af husets rum til hjemmekontor, hvor de kunne sidde og arbejde. Dette rum kan man med lidt indretning gøre til et rum, hvor der både kan arbejdes og games. Læs med her, hvis du også har et rum, du ønsker at brug til både arbejde og gaming. Vi giver dig tips til, hvordan du kan gøre.


Reol


Til hjemmekontoret har du brug for en reol til at opbevare papirer og andre sager i, og du kan også bruge den til at lægge gamerheadsettet, et joystick eller et ekstra tastatur i. Her er der ikke tale om en pallereol, men blot en helt almindelig reol. Måske har du en til overs fra et af børnene, der er flyttet hjemmefra og ikke ville have den med, ellers må du ud at købe en.


Stol


For gameren er det utroligt vigtigt at have en god stol at sidde i, når man skal koncentrere sig om at nedkæmpe en fjende eller andet vigtigt i spillets univers. Her taler man nogle gange om gamerstole, men faktisk er en rigtig god kontorstol perfekt til formålet, især hvis der er tale om den mere direktøragtige stol. Dermed er der også skabt optimale betingelser, til når lokalet skal bruges til at arbejde i. Hos virksomheden aj-produkter finder du et stort udvalg af kontorstole, som kan bruges til gaming såvel som arbejde.


Gem rodet væk


Når man skal koncentrere sig om at arbejde eller game er det vigtigt, man kan koncentrere sig og ikke bliver forstyrret af alt muligt rod omkring sig. Derfor bør man søge finde andre steder at opbevare ting som strygebræt, tørrestativ, kondicykel eller gamle ringbind og møbler. Den slags forstyrrer og hører ikke til på et kontor, heller ikke et hjemmekontor. Skal det absolut være i rummet, kan man købe et skab eller andet lukket møbel, hvor det kan gemmes af vejen, så man ikke ser det, når man arbejder eller gamer.


Med denne lille guide er du klar til at indrette dit perfekte kontor til hjemmearbejde, men som også kan bruges af de af husets beboere, der bruger sin fritid på at spille eller downloade spændende ting fra internettet. Tilbage er der bare at gå i gang, så du kan komme i gang med at bruge din nye hule.