Sådan kan du bruge IT til at passe din virksomhed alle steder – selv i Thailand

Rejser du meget? Eller ønsker du at rejse meget? Men føler du dig begrænset af dit arbejde eller din virksomhed derhjemme? Det behøver du ikke gøre. Det er uden tvivl en mulighed at rejse verden rundt eller bo et andet sted i verden, og stadig passe sit arbejde eller sin virksomhed hjemme i Danmark. Det kan nemlig gøres med en bærbar computer. Med en bærbar kan du være lige hvor du har lyst – om det så er i Thailand eller andre steder – og arbejde med det du skal, eller det du gerne vil. Husk dog altid at melde dig ind i en a-kasse – eksempelvis Krifa – så du altid er sikret, hvis du vender hjem igen.


 


Derfor er en bærbar så praktisk


Hvis du anskaffer dig en bærbar computer, så kan du faktisk arbejde alle steder i verden. Du kan sidde på en strand i Thailand og stadig havde muligheden for at passe dit arbejde derhjemme – og især hvis du driver en virksomhed er det smart. Hvis du selv styrer dine arbejdstider, og dit arbejde foregår på computeren meget af tiden, så har du alle muligheder for at rejse ud. På den måde kan du jo være på den anden side af kloden og stadig tjene penge online. Så hvad skulle holde dig tilbage? Hvis du ønsker at rejse ud, og du kan se mulighed i ovenstående, så er det bare om at tage af sted.


 


En bærbar er uhyre smart og nødvendig til formålet, og derfor får du også herunder nogle grunde til, at den er så praktisk, hvis du er på farten, eller du vil bo et andet sted end hjemme i Danmark:  • Du kan sidde på en strand i Thailand og arbejde (og alle andre steder i verden, der har internet)

  • Den er lille, og den er nem at rejse med

  • Den er bedre at kigge på end en mobiltelefon

  • Den kan oplades hurtigt de fleste steder (lufthavne, hoteller, almindelige boliger)

  • Du kan bruge den til at holde dig opdateret (nyheder, sociale medier, vejr og meget mere)


Derfor er det altså bare om at anskaffe dig en bærbar, hvis du får rejsefeber og gerne vil væk fra Danmark i et stykke tid!


 


Husk også a-kassen


Selvom det virker sjovt at rejse ud – og det er det bestemt også – så skal du stadig huske alt det praktiske, så du ikke føler dig fortabt, hvis du ønsker at vende hjem fra din rejse igen. En god måde at sikre sig selv på er at melde sig ind i en a-kasse – det kan eksempelvis være Krifa. Hvis du melder dig ind i Krifa, så får du faktisk både en a-kasse og en fagforening i et, og du er på den måde sikret, så du ikke står alene eller uden indkomst, hvis krisen skulle ramme (din virksomhed fungerer ikke, du bliver fyret eller andet). Det er altid vigtigt at være medlem af en a-kasse, så sørg endelig for at melde dig ind i sådan en inden du tager afsted!