Sådan undgår du tyve og hackerangreb

Det kan være svært at sikre sig imod tyve i hjemmet, og samme gælder sikring imod hackerangreb. Der er mange sikkerhedsbrister både fysisk og online. I denne artikel kommer vi med gode sikkerhedstips til både hjemmet og online.


Tyvene er mere rutineret end man tror


Det kan virke ret så uskyldigt at have en ekstra nøgle skjult tæt ved hoveddøren. Tyvene er godt klarover at der er en mulig ekstra nøgle, og har derfor chancen for at få fri adgang til huset, hvis de altså finder den.


Forsikringen dækker heller ikke tyveriet, hvis de er kommet ind via en eksisterende nøgle. Derfor bør du som hus ejer, have din ekstra nøgle et sikkert sted, som ikke er omkring huset.


Luk dine vinduer


Ofte har tyvene fri adgang til hjemme grundet åbne vinduer. Sørg altid for at dobbelttjekke om dine vinduer er lukket. Mange forsikringsselskaber dækker ikke dit tab, hvis tyvene er kommet ind via et åbent vindue.


Har du meget værdi i haven, eller vil sikre dit hjem yderligere?


Det ses ofte at tyvene stjæler værdi fra folks haver. Det er nærmest umuligt at sikre sig imod uvedkommende på grunden og derfor kan et udendørs kamera gøre underværker. Du kan finde et hav af videoovervågning her.


Drømmer du om egen bolig?


Hvis du skal eller drømmer om at købe egen bolig, er det vigtigt at have styr på det økonomiske aspekt. Du bør derfor altid tage en snak nede i banken om økonomien, og dermed sikre dig at det kan blive en realitet. Bankerne kan være gode til at fortælle dig om hvilket lån, som er bedst til dig.


Du bør altid snakke med en boligadvokat, om hvilket lån der gavner dig mest. Husk på at banken er en virksomhed, som vil gøre alt for at tjene bedst muligt ud fra givende situation. Du kan få et godt tilbud fra din erfarne boligadvokat her.


Sådan undgår du hackerangreb og sikkerhedsbrister


Der er omkring 100 lande i verdenen, som lider af dårlige sikkerhedsbrister, og dermed ender med at blive hacket. Nogle hackere stjæler personlige oplysninger, herunder, kreditkortoplysninger, personlige oplysninger og dokumentation. Nogle hackere kan gå så vidt at de filmer en skjult.


Hold dine programmer opdateret


Sørg altid for at din computer er up to date, da de fleste programmer kommer med små updates som formindsker risikoen for sikkerhedsbrister. Her skal du være særlig fokuseret på programmer som, java, Windows, MacOS og Quicktime.


Mistroende mails & links


Hvis du får en mail om at du har vundet en million, eller at du skylder penge til skat, så skal du lige tage en dyb hver trækning, og kigge på linket inden du klikker. Ofte kan du se på afsenderen, linket eller grammatikken, om det mailen er falsk.


Et godt tip er at blokke afsenderen, og dermed slette mailen permanent.


 


Opdater dine passwords med jævne mellemrum


Ofte har folk samme password til flere forskellige logins, og det skriger efter det røde flag. Samme gælder opdatering af passwords med jævne mellemrum, da flere sider kan lide af sikkerhedsbrister, hvor personlige oplysninger som login kan lække.


Sørg altid for at have forskellige passwords, så du ikke ender med at miste alle dine logins.


Drømmer du om et karriereskifte eller et nyt job?


Efter mange år i samme branche kan hverdagen godt blive en tand for banal. Ofte trænger man til nogle nye udfordringer på jobbet, som gør hverdagen mere spændende. Det kan også være du bare trænger til et nyt job inde for samme branche, men har svært ved at gøre noget ved det. Du har derfor rig mulighed for at få hjælp af et rekrutteringsfirma i Aalborg lige her.