Sjove apps til nytårsfesten

Skal du holde nytårsaften med vennerne, og skal du stå for både nytårsmad, lege og drinks, og mangler du inspiration til blandt andet en leg eller et spil I kan spille, så frygt ej. Her kommer nogle tips til, hvilke apps I kan benytte, når du holder nytårsaften for vennerne.


 


Heads Up


Hvis du er fan af diverse quiz og gættelege, så er denne app lige noget for dig. Her gælder det om, at man får et navn på en person eller ting, som du så skal gætte dig frem til. De andre spillere skal så komme med ledetråde til dig, så du kan gætte dig frem til hvem du er. Her gælder det om at få så mange rigtige svar som muligt på et minut. Del jer op i hold og konkurrér mod hinanden, og I er sikker på at få en sjov aften. Appen findes både til Android og iPhone.


 


Party and Drinking Games


Er du helt tom for idéer for sjove lege, så er denne app god til dig. Den kommer nemlig med forslag til en masse sjove festlege, hvor det handler om at få noget indenbords. Appen er simpel at benytte, da du ikke bruger den til selve spillet, men blot som inspiration til, hvad I kan lege, hvis I ønsker at få noget at drikke.


 


OurGroceries


Står du ikke og mangler en app til et spil, men nærmere til noget af det praktiske du skal sørge for til nytårsfesten, så kan du med fordel benytte dig af OurGroceries. Denne app er en indkøbslisteapp, og er derfor fordelagtig for dig at benytte dig af, hvis du skal sørge for indkøbet til nytårsmaden. Hvis du finder dette alt for stressende, kan du derimod bestille nytårsmenuer online, så skal du nemlig ikke selv tænke på at lave maden. Appen findes både til Android og iPhone, og er også anbefalet af DR.