Slut med at lege købmand på computeren

Sponsoreret

De fleste har leget købmænd med deres søskende som små. Med falske pengesedler og små plastikvarer, fyldte vi os alle som vigtige forretningsmænd. Det samme blev ført videre ind i spillenes verden, da vi langt om længe fik lov at få computertid, når vi kom hjem fra skole. Der findes et væld af købmandsspil, som er virkelighedsnære. Du lærer her, hvordan du køber varer ind, sælger og kender kassesystemer. Det næste niveau er igen at trække dig selv væk fra computeren, men denne gang ikke bruge falske penge, men rigtige penge og et ægte kassesystem. Hvad skal du huske i din forretning? Læs med herunder.


Gode lokaler


Det vigtigste er at finde flotte og rummelige lokaler, hvor der er plads til de varer, som du ønsker at sælge. Der skal være god plads til hylder, kasser og eventuelle prøverum. Når du skal ud og finde lokaler skal du også se efter, hvad der er indbydende. Hvilken stemning ønsker du at skabe? Lyse omgivelser med plads til rummelighed, eller en mere Retro stemning, hvor er der mørkt og måske lavt til loftet? Det er overvejelser som disse du skal gøre dig, når du lejer butikslokaler. Omgivelserne bevirker til, om dine kunder har lyst til at være i din forretning længere tid ad gangen.


Godt udstyr


Således at hverken du, dine medarbejdere eller dine kunder bliver irritable i forretningen, så skal du have gode kassesystemer og godt udstyr, som gør din forretning funktionel. Det starter først og fremmest med IT-systemer, som gør vagtplaner, lønninger og betalingssystemer medgørlige. Det handler i lige så høj grad om de produkter du bruger i forretningen. Det kunne være flotte labels til ændring af priser med mere.


God markedsføring


Inden forretningen åbner, skal du gøre byen opmærksom på din nye forretning. Det kan du gøre ved at promovere åbningen på de sociale medier med åbningstilbud og/eller lave en annonce i den lokale avis, hvor du fortæller om hele din ide med forretningen. På den måde gør du potentielle kunder opmærksomme på din forretning og vil derfor have besøgende fra dag ét.