Sørg for, at teknologien virker i dit spil firma!

Spil skal spilles på en computer af en art. Om det er en konsol, en håndholdt eller en faktisk computer, så er der en cpu i den, som tillader den at spille spillene. Og det kommer nok ikke som en overraskelse for nogle, når der bliver nævnt at spil også bliver lavet på en computer.


Derfor, hvis du har et spil firma og gerne vil lave gode og velfungerende spil, er det vigtigt, at der er styr på jeres IT i firmaet.


Få hjælp til opsætningen


Business Intelligence er noget af det vigtigste i et firma, når det kommer til IT. Det handler om, hvordan alt er sat op, og hvordan infrastrukturen fungere. Har alle nem adgang til en pc, har alle en pc, er det opstillet på deres borde, har alle medarbejderne nem adgang til IT-support, hvis der skulle være brug for det, har alle adgang til internettet, og er internettet sat ordentligt op? Det kan være alt lige fra, hvor computerne er placeret til, hvor computerne er placeret i forhold til hinanden. Altså både hvordan det digitale er sat op i dit firma til, hvordan selve bygningen er skruet sammen, når det kommer til IT.


Det kan også handle om, hvordan den digitale ”verden” af dit firma er sat sammen. Altså har alle arbejd e-mails, og har alle nem adgang til at kunne kommunikere med hinanden, eller skal der forbedres her? I kunne eventuelt havde et digitalt forum? Alt dette er hvad en IT-konsulent kan hjælpe dig med at sætte op. Det kan nemlig godt være lidt kringlet det hele, hvis man skal ud og lære det selv.


Giv dine medarbejdere magten!


At lave spil er krævende proces, og det kræver meget af alle involveret. Derfor er det vigtigt at give dine medarbejdere så megen hjælp som overhovedet muligt.


Dette kan du for eksempel gøre med Power BI. Det er et værktøj, som tillader dine medarbejdere at se mere ind i deres data, hvilket kan være rigtig nødvendigt at have, især i spilverdenen med alle de bugs, som kan opstå. Det gør det enklere at forstå det digitale. Igen er det også noget, som er svært at lære om selv. Du kan selvfølgelig i stedet finde en BI-konsulent, som kan hjælpe dig blive klog på dette system. Man går ikke kort på hjælp, når dine medarbejdere skal have godt værktøj!