Software og andet til virksomheder

Sponsoreret

Her på DLC.dk findes der hundredevis af programmer, der kan hjælpe og forbedre drift og stabilitet i virksomheder. Selvfølgelig kendte som Microsoft Office med Excel, Word og Outlook indbygget (alt efter valg af version), men også mindre kendte typer af programmer, som PDF editors, kalenderprogrammer og programmer til lave optagelser af skærmen med.


 


Men drift og forbedring af virksomheder er ikke kun baseret på software. Der skal også fysiske produkter til, så som lamper og emballage og er det sådanne produkter du leder efter, så skal du bevæge dig videre til et andet domæne, som roliba.dk. Roliba er en business to business handelsvirksomhed, der har specialiseret sig i produkter til byggemarkedsbranchen, el-branchen og diverse specialforretninger. Her er tale om produkter som belysning, censorlamper, emballage, produkter til hobby brug og til brug ved opbygning af dekorationer af forskellige typer, så som knyttegarn.


 


Men er det software, der trænger til et supplement eller en opgradering, så bør du bevæge dig videre til DLCs sektion med kontorprogrammer.


 


Blandt de mest populære programmer i sektionen finder du Rainlendar light, som er et gratis kalenderprogram, som kan tilpasses med et væld af temaer. Du finder også Bean til Mac, som holder styr på dine noter for dig, ja altså hvis du er Mac bruger. Ghost Mouse Autoclicker er også et populært program i sektionen. Det er et program, der kan programmeres, så musen ”selv klikker”. Man kan overveje, hvad virksomheder bruger det til, eller medarbejderne på kontorerne.


 


Vi finder også programmet WriteType, der er et skriveprogram udviklet hovedsageligt til skoleelever, så de kan blive bedre til at mestre det skriftlige sprog. Så har du en ung i huset, der kunne trænge til at blive bedre til det skriftlige, så er dette program måske også for dig, selvom du ikke har en virksomhed. Find selv flere populære programmer i sektionen.