Spyware Doctor

Alle har efterhånden haft problemer med spyware, og de fleste har da også fået fat i et anti-spyware program. Men der er utroligt mange at vælge imellem, så hvad skal man vælge?
Spyware Doctor er et meget populært valg. I skrivende stund bliver programmet downloaded over 1 million gange, hver uge. Spyware Doctor har modtaget hæderspriser fra store PC Magasiner i hele verden. Ydermere har Spyware Doctor modtaget højeste antal stjerner hos en række store konkurrenter til Download Central.dk, og hos os selv har det modtaget 4/5 stjerner. Den sidste stjerne er ikke givet da Spyware Doctor ikke er freeware.
Spyware Doctor er nemlig udformet, så alle kan finde ud af at bruge det. Men udviklingen ligger ikke kun indenfor brugervenlighed. Der er en veludviklet teknologi bag programmet, der hele tiden opdateres. Denne sørger for at finde mere spyware end noget andet program, og fjerne mere af det fundne, end nogen andre programmer kan.
Når systemet først er scannet og rengjort for spyware, så sørger Spyware Doctors OnGuard for, at din computer herefter ikke bliver inficeret af spyware. OnGuard kører konstant i baggrunden, og alamerer dig kun i tilfælde af rigtigt spyware. Det betyder, at du ikke modtager kryptiske beskeder om spyware, som slet ikke findes.
Et fuldendt program der sørger for at finde alt spyware, fjerne det fundne og beskytte din computer mod nye angreb. Alt dette igennem et flot brugerflade, der er let at bruge. Af denne grund modtog Spyware Doctor, People's Choice Award i både 2005 og 2006.